De toti afis

De toti peretii - Brasov

Personajele sunt conturate cu pricepere, iar audienta poate identifica trasaturi comune in portretizarea lor. Conflictul central se desfasoara intre doua vecine, Tora (interpretata de Maia Morgenstern) si Cora (jucata de Carmen Tanase), care impart acelasi duplex cu gradina. Tora, o femeie divortata cu aspiratii intelectuale, cauta izolarea fata de Cora, o asistenta medicala pensionara ce locuieste cu fiul ei, Vigo (Vlad Zamfirescu). Intra si fostul sot al Torei (Mircea Rusu), aflat intr-un conflict cu tanara sa iubita pentru care a abandonat casnicia. Situatiile prezentate sunt inspirate din realitatea cotidiana, imbinate cu umor si subtila ironie, abordand teme precum comunicarea intre oameni cu destine diferite, relatiile de cuplu si cele dintre parinti si copii.

 

 

Imelda Manu construieste cu maiestrie decorul duplexului si costumele personajelor, adaptate specificului fiecaruia. Regizorul si actorul Vlad Zamfirescu se concentreaza pe actori ca element central al spectacolului, reusind cu succes datorita distributiei de actori consacrati. Acestia traiesc intens situatiile dramatice in care sunt implicati personajele, rezultand intr-un amestec constant de comic si, in rare momente, de drama.

 

 

Maia Morgenstern, actrita cu o cariera impresionanta, ofera o interpretare remarcabila a personajului Tora, transmitand cu maestrie starea unei femei singure, retrasa in lectura, chiar si atunci cand nu are replici. Carmen Tanase, dupa o notabila interpretare a Marthei in "Cu-i e frica de Virginia Woolf?" la Teatrul Odeon, surprinde in rolul asistentei medicale pensionare, evidentiind comicul in fiecare interventie. De asemenea, Mircea Rusu impresioneaza in rolul lui Trent, sotul care pastreaza in secret urmele tradarii din casnicie. Vlad Zamfirescu contureaza credibil personajul lui Vigo, dependent de mama sa si in dorinta de a scapa din aceasta relatie.

 

 

"DE TOTI PERETII (Totul se transforma)" este o comedie mult asteptata de un public afectat de pandemie, oferind un spectacol de teatru autentic, plin de umor, dar si provocator, aducand in prim-plan o reflectie asupra realitatii cu care toti se pot identifica. Este o intalnire placuta pentru Marele Public cu aceste personalitati ale teatrului, recompensate cu aplauze pentru interpretarile lor stralucite intr-o piesa cu adevarat memorabila.

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.