PRIMA PAGINA»DATE PERSONALE
Bilet electronic

Date personale

Operator
TICKET TECHNOLOGIES S.R.L.
Adresa: Calea Victoriei, Nr. 224, Bl. D5, Sc. 1, Et. 7, Ap. 28, sector 1, Bucuresti
CUI: RO35697122
J40/2632/2016

    

In Romania, datele cu caracter personal sunt protejate prin Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“Legea”).

TICKET TECHNOLOGIES S.R.L. (denumita in continuare “Compania”) prelucreaza prin intermediul www.blt.ro  (denumit in continuare “Website-ul” si/sau Platforma) un numar limitat de date cu caracter personal despre dumneavoastra. Prezenta Politica de Confidentialitate (denumita in continuare “Politica”) descrie datele prelucrate, scopul prelucrarii, modalitatile de prelucrare, drepturile de care va bucurati in calitate de titular al acestor date si masurile de siguranta adoptate de catre Companie pentru protejarea unor astfel de date.

1.    Drepturi persoanelor vizate
1.1    Conform legislatiei in vigoare (Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (denumita in continuarea “Legea”)), va bucurati de urmatoarele drepturi legate de prelucrare a datelor personale::
•    Dreptul de acces la datele despre dumneavoastra;
•    Dreptul de interventie asupra datelor;
•    Dreptul de opozitie;
•    Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale bazata pe prelucrarea prin mijloace automate a datelor;
•    Dreptul de a va adresa justitiei;
•    Dreptul de a solicita stergerea acestora.

1.2    Dreptul de acces la date si dreptul la interventie asupra datelor le puteti exercita, in conditiile Legii, prin intermediul unei cereri scrise, datate si semnate, transmise la adresa de e-mail TICKET TECHNOLOGIES S.R.L. din pagina de contact.Primele doua drepturi pot fi exercitate, in conditiile Legii, prin intermediul unei cereri scrise, datate si semnate, transmise la adresa de e-mail a Companiei. Raspunsul nostru va veni intr-un termen de maxim 15 zile.

1.3    Dreptul de opozitie poate fi exercitat de asemenea printr-o cerere scrisa, datata si semnata, transmisa la adresa de e-mail a TICKET TECHNOLOGIES S.R.L. din pagina de contact a site-ului.

1.4    In situatia in care considerati ca prelucrarea datelor dumneavoastra este ilegala si/sau abuziva va puteti adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal - www.dataprotection.ro sau instantelor competente aflate in raza domiciliului dumneavoastra.

2.    Prelucrarea datelor personale
2.1    Conform cerintelor Legii si cele ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatilor electronice, TICKET TECHNOLOGIES S.R.L. si partenerii contractuali ai acestuia, au obligatia de a administra in conditii de siguranta si pentru scopurile specificate mai jos, orice date colectate de la dumneavoastra.

2.2    Datele personale colectate prin intermediul Website-ului si/sau Platformei vor fi pastrate numai pe durata prelucrarilor descrise mai jos.

2.3    Deoarece credem in prelucrarea responsabila a datelor dumneavoastra personale, prelucrarea este limitata doar scopurilor declarate mai jos.

3.    Comanda on-line
3.1    Informatiile furnizate vor fi utilizate in scopul utilizarii Platformei, in vederea achizitionarii biletelor puse la dispozitie de catre organizatori, prin intermediul acesteia. Comanda biletelor se va realiza exclusiv prin intermediul Platformei, iar in functie de modalitatea de plata aleasa veti fi redirectionat catre platforma de plati on-line a Mobilpay.

3.2    In niciun caz nu vom transmite, pune la dispozitie sau permite accesul unor terti la datele personale, fara acordul explicit al Utilizatorului, in alte situatii decat cele descrise in prezenta Politica de Confidentialitate.

3.3    Datele personale colectate pentru scopul realizarii de comenzi a biletelor de acces prin intermediul Platformei sunt colectate pe seama organizatorului, Compania actionand ca un imputernicit al acestuia (operator imputernicit).


4.    Marketing
4.1    Nu vom utiliza datele personale in scopuri de marketing direct decat in situatia in care ne permiteti acest lucru. In zonele unde sunt colectate date personale veti putea mentiona daca sunteti de acord sau nu sa le prelucram in acest scop.

4.2    In niciun caz nu vom transmite, pune la dispozitie sau permite accesul unor terti la datele personale in scopuri de marketing fara acordul prealabil al utilizatorilor.

5.    Newsletter
5.1    Newsletter-ul Companiei si mesajele comerciale pentru care v-ati dat acordul vor fi transmise utilizand serviciile proprii:

5.2    Prin abonarea la newsletter-ul si la mesajele comerciale ale Companiei sunteti de acord ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate de catre compania Ticket Technologies.

5.3    Pentru transmiterea newsletter-ului vom utiliza adresa dumneavoastra de e-mail pe toata durata existentei contului de utilizator sau pe durata abonamentului la newsletter.

5.4    In orice moment va veti putea dezabona de la newsletter prin accesarea linkului  din ultimul newsletter primit .


6.    Cont
6.1    Pentru a efectua o comanda aveti posibilitatea de a va inregistra pe Platforma cu numele, prenumele, adresa, parola si datele de contact (adresa de e-mail si telefon). Datele furnizate la inregistrarea unui cont vor fi prelucrate numai pentru autentificarea ulterioara in cont, pentru procesarea comenzilor si pentru livrarea biletelor achizitionate prin intermediul Platformei, si doar pe durata existentei Contului. Totodata, in momentul achizitionarii biletelor, in functie de modalitate de plata aleasa, exista posibilitatea sa fiti redirectionat catre platforma de plati electronice a companiei Mobilpay, platforma prin intermediul careia, pentru efectuarea platii, veti introduce datele bancare, respectiv numele titularului, numarul cardului, data expirarii si numarul de securitate (CVV).

6.2    Prin plasarea unei comenzi confirmati ca sunteti de acord ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate de catre compania Mobilpay.

7.    Utilizarea continutului
7.1    Website-ul si/sau Platforma pot contine link-uri si aplicatii ale unor furnizori externi de servicii sociale de comunicare, cum ar fi, dar fara a se limita la Facebook, Twitter, Google, Youtube prin intermediul carora aveti posibilitatea sa faceti anumite actiuni.

7.2    In situatia in care folositi link-uri sau intreprindeti anumite actiuni legate de serviciile sociale de comunicare, ii permiteti Companiei sa afiseze acest lucru in Website si/sau Platforma, iar prelucrarea datelor va dura pe parcursul existentei Website-ului si/sau Platformei. De asemenea, efectuand asemenea actiuni ii permiteti Companiei sa transmita furnizorilor respectivelor servicii sociale de comunicare informatiile sau actiunile pe care le-ati efectuat, precum si permisiunea de a primi de la respectivele servicii sociale de comunicare informatii asociate actiunii efectuate si/sau date privind profilele dumneavoastra de pe acele platforme.

7.3    Furnizorii de servicii sociale de comunicare ale caror link-uri sau aplicatii le puteti utiliza folosind Website-ul sau Platforma sunt la acest moment: Facebook. Pentru informatii privind politicile de prelucrare a datelor personale ale acestor companii, vizitati website-urile platformelor respective.
        
8.     Sugestii si reclamatii sau alte comunicari
8.1        Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0733.258.258. Datele pe care le furnizati in cadrul unor asemenea comunicari vor fi prelucrate pe durata rezolvarii respectivei comunicari si numai pentru acest scop.

8.2    In situatia unei reclamatii legate de activitatea dumneavoastra desfasurata pe Website si/sau Platforma, inclusiv dar fara a se limita la comentariile efectuate sau link-urile accesate, ne rezervam dreptul de a furniza informatiile dumneavoastra personale, in masura in care sunt solicitate de un organ de cercetare. Nu vom furniza datele dumneavoastra persoanelor care au facut eventualele reclamatii, decat cu acordul dumneavoastra.

8.3        In situatia aparitiei unei reclamatii ne rezervam dreptul de a prelucra informatii personale, cum ar fi, dar fara a se limita la numele complet, adresa si CNP in vederea identificarii complete, doar pana la rezolvarea definitiva a reclamatiei sau pana la momentul in care nu mai sunt necesare in acest scop.
    
9.        Securitatea datelor
9.1    Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja viata privata. Din acest motiv, toate datele personale vor fi pastrate in baze de date pe serverele Companiei MyServer Media.

9.2    Pentru protectia acestora vom lua cel putin urmatoarele masuri de siguranta: acces limitat numai angajatilor care au nevoie de aceste date pentru furnizarea serviciilor, acces la bazele de date pe baza de user si parola, bazele de date vor fi stocate pe dispozitive protejate prin firewall, functia de printare va fi dezactivata pe toate dispozitivele de stocare, prelucrarea acestor date se va face doar de catre o persoana responsabila desemnata de catre Companie, orice accesare, prelucrare fiind evidentiata in log-urile dispozitivului de stocare.

10.        Modificari in politica de confidentialitate
10.1    La anumite intervale de timp pot exista modificari aduse prezentei politici.Recomandam utilizatorilor Website-ului si/sau Platformei sa reviziteze prezenta politica pentru a fi la curent cu eventualele schimbari.

10.2         In situatia in care sunteti un utilizator al Website-ului si/sau Platformei care detine un cont de utilizator, orice modificare a prezentei politici va va fi notificata pe adresa de e-mail furnizata.

11.      Website-uri ale tertilor

11.1    Website-ul nostru contine legaturi catre website-uri operate de catre terti. Nu ne asumam responsabilitatea pentru practicile privind confidentialitatea website-urilor operate de catre terti care sunt legate la sau integrate cu Website-ul Companiei.

11.2        Includerea unei legaturi pe Website si/sau Platforma nu implica aprobarea, recunoasterea sau confirmarea securitatii website-urilor respective.

12.        Utilizarea Website-ului si/sau Platformei de catre minori
12.1    Protejarea vietii private on-line a minorilor este deosebit de importanta pentru Companie. Prin accesarea Website-ului prezent si/sau a aplicatiilor web din cadrul acestuia si/sau oferind Website-ului orice fel de informatii personale prin intermediul autentificarii si/sau aplicatilor folosite, garantati ca aveti cel putin 18 ani si ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile ale acestuia cat si cu prezenta Politica si cu Contractul de utilizare.13.         Cookies
13.1     Prezentul Website utilizeaza cookie-uri. Cookie-urile reprezinta mici fisiere, care sunt copiate pe dispozitivele utilizate de catre dumneavoastra pentru accesarea Website-ului pentru scopuri diverse cum ar fi, dar fara a se limita la incarcarea mai rapida a continutului paginilor, traseul vizitatorilor in Website, realizarea de statistici privind utilizarea Website-urilor si/sau Platformei cu scopul imbunatatirii acestora, realizarea de statistici privind popularitatea evenimentelor. Pentru mai multe informatii despre ce sunt si cum functioneaza cookie-urile vizitati: http://www.cookiecentral.com/c_concept.htm sau http://www.allaboutcookies.org/.

13.2        Cookie-urile utilizate de Companie sunt folosite in scopul utilizarii dumneavoastra si imbunatatirii de catre noi a Website-ului si/sau Platformei si inclusiv pentru imbunatatirea serviciilor oferite de catre Companie.

13.3    Prin utilizarea Website-ului va mai pot fi transmise cookie-uri de la alte companii cum ar fi Facebook, Twitter, Google, Youtube sau altii. Compania nu isi asuma raspunderea pentru prejudicii nascute din utilizarea cookie-urilor unor asemenea companii.

13.4         Din setarile browser-ului dumneavoastra puteti bloca utilizarea si salvarea cookie-urilor. Website-ul va putea fi folosit si daca blocati salvarea cookie-urilor pe calculatorul dumneavoastra. Singurul inconvenient posibil va fi ca anumite pagini ar putea sa se incarce mai greu, iar datele privind logarea nu vor putea fi retinute.

13.5   Orice disputa legata de prelucrarea datelor cu caracter personal va fi rezolvata conform legislatiei Romane aplicabile la momentul aparitiei acesteia.Pentru orice nelamuriri referitoare la respectarea drepturilor dumneavoastra ar trebui sa va adresati Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal www.dataprotection.ro

© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.