PRIMA PAGINA»DESPRE NOI
Bilet electronic

Despre noi

De peste 16 ani suntem un reper de profesionalism si seriozitate pe piata de ticketing din Romania . Operand una dintre cele mai intuitive platforme de comanda , ne mandrim atat cu cele aproape 500 000 bilete vandute pana in prezent cat si cu feedback-ul pozitiv venit din partea clientilor si a organizatorilor de evenimente.

 

Plaja de evenimente la care am colaborat este foarte variata acoperind curse de FIA GT, meciuri  de fotbal, handbal si basket internationale sau din campionatul intern,  concerte de toate genurile, piese de teatru sau  targuri si expozitii.

 

Am fost parteneri la cele mai mari evenimente organizate in Romania : Andreea Bocelli, Rolling Stones, Muse sau Eros Ramazotti ca sa enumeram doar cateva

 

Platforma noastra online ofera clientilor posibilitatea de a achizitona rapid si usor bilete la diverse tipuri de evenimente: teatru, opera, opereta, concerte, balet sau spectacole de dans.

 

Biletele oferite sunt atat bilete in format electronic (disponibile imediat dupa confirmarea tranzactiei) cat si fizic ( livrate in termen de 48 de ore lucratoare de catre firma de curierat partenera, la adresa indicata de catre clienti ).

 .

 

 

© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.