PRIMA PAGINA»VLAD ZAMFIRESCU

Vlad Zamfirescu

Vlad Zamfirescu este un actor roman talentat si versatil, recunoscut pentru contributiile sale semnificative in lumea teatrului si a filmului din Romania. Nascut pe 1 martie 1974, la Targu Mures, el si-a construit o cariera impresionanta datorita abilitatii sale de a se transforma in diverse roluri si de a aduce profunzime personajelor pe care le interpreteaza.

 

Cariera lui Vlad Zamfirescu a debutat in teatru, unde si-a castigat repede reputatia de actor talentat si dedicat. A lucrat cu numeroase teatre de prestigiu din Romania, inclusiv Teatrul Bulandra si Teatrul National din Bucuresti. Abordarea sa complexa a personajelor si prezenta sa scenica captivanta l-au transformat intr-un nume respectat in peisajul teatral romanesc. De-a lungul anilor, a interpretat o gama larga de roluri, de la cele comice la cele dramatice, demonstrandu-si versatilitatea si adancimea artistica.

 

Unul dintre aspectele care il distinge pe Vlad Zamfirescu este abordarea sa serioasa fata de pregatirea pentru roluri. El investeste timp si efort in intelegerea profunda a personajelor sale, cercetand si explorand contextul fiecarei povesti in parte. Aceasta abordare meticuloasa ii permite sa creeze interpretari autentice si memorabile.

 

Vlad Zamfirescu a devenit nu doar un actor apreciat de critici si de public, ci si un model de urmat pentru tinerii actori care doresc sa-si construiasca cariere solide in industria artistica. Carisma sa naturala si pasiunea sa pentru actorie sunt evidente in fiecare interpretare pe care o livreaza.


Cateva dintre rolurile jucate de Vlad Zamfirescu:

Andu - Pe o panza de paianjen

Vincent - All Inclusive

Nae Girimea - D-ale carnavalului

Manolis - Efecte colaterale

Tom - Cina cu prieteni

Chiriac - O noapte furtunoasa

El - Dumnezeu de a doua zi

Valene - Vestul singuratic

Frederik - Pelicanul

Claudius - Hamlet 

 

Regie: 

 All Inclusive (2018)

Pe o panza de paianjen (2019)

Secretul fericirii (2017)

Numitorul comun (2017)

Efecte colaterale (2016)

Cupluri (2011)

Femei in miscare (2011)

Cel de langa mine (2012) 

 

© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.