Totul se transforma afis

Totul se transforma - Buzau

"Totul se transforma," spectacolul oglinda al zilelor noastre, va avea premiera pe 10 mai!

O premiera cu distributie de zile mari va insenina orizontul iubitorilor de teatru: "Totul se transforma" productia companiei Cortina AG ii aduce in prim-plan pe: MAIA MORGENSTERN, CARMEN TANASE, VLAD ZAMFIRESCU si  MIRCEA RUSU. Premiera regizata de Vlad Zamfirescu va iesi la rampa pe 12 aprilie, la Sala Mare a Teatrului National.

Dincolo de trupa formata din actori foarte iubiti,  secretul din spatele acestui spectacol sta in colaborarea dintre regizorul Vlad Zamfirescu si dramaturgul Alexandru Popa. De altfel, cei doi au mai realizat impreuna si alte productii care si-au gasit drumul spre inima spectatorilor. Printre ele se numara: super comedia de mare succes "All Inclusive", piesa de teatru “Secretul Fericirii”, ce a fost ulterior ecranizata, sau spectacolul  “Pe o panza de paianjen”.

"Totul se transforma" imbina momentele comice, cu pasajele ce dau de gandit si cu rasturnarile de situatie, in nota caracteristica scrierilor lui Alexandru Popa si este rodul efortului creator din perioada in care spectacolele au fost sistate.

Scenografia spectacolului este semnata de Imelda Manu, iar light design-ul este asigurat de George Jipa.

 

Obligatiile spectatorilor privind masurile pentru prevenirea contaminarii cu SARS-CoV2: asigurarea sanatatii angajatilor si a publicului reprezinta obiectivul prioritar al acestor masuri - https://www.tnb.ro/ro/reguli-noi-pentru-spectatorii-de-teatru

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2021. Toate drepturile rezervate.