Tango simfonic castelul bran afis

Tango Simfonic | Concert Analia Selis si orchesta Kronstadt

In luna august, Analia Selis si Alexandra Fits concerteaza la Castelul Bran

 

Castelul Bran propune iubitorilor muzicii, in luna august, doua concerte de exceptie, pe insula lacului mare din Parcul Regal.

 

Ziua 1: 4 august 2018 - Bilete concert Analia Selis la Castelul Bran 


Primul dintre ele, sub bagheta dirijorului Cristian Orosanu, Kamerata Kronstadt, pianistul Mariano Castro si indragita Analia Selis vor purta auditoriul intr-o lume magica, metamorfozata prin note muzicale, sub titlul: ”Tango simfonic”. Concertul incepe la ora 20.00, in seara zilei de 4 august 2018.

 

Ziua 2: 11 august 2018 - bilete concert Alexandra Fits

 

Nu vor lipsi degustarea de vin si branzeturi, iar cei care doresc sa petreaca o seara completa la Castelul Bran, pot urmari concertele de pe terasa Restaurantului Casa de ceai, unde se pot bucura si de un festin culinar, dar si de bauturi fine. Detalii si rezervari la telefon: 0749.121.120.

 

Analia Selis este originara din Tucuman, Argentina. A inceput sa cante de la primele amintiri ale vietii sale, iar in anul 2002 a obtinut "Diploma in Vocal Performance" la "Longy School of Music" (Boston, USA). Analia Selis a reprezentat Argentina la Festivalul Cerbul de Aur 2004 si a reusit sa se claseze pe locul 3. In anul 2009, Analia a fost invitata pentru a doua oara sa cante in Piata Festivalului George Enescu, alaturi de chitaristul Julio Santillan (Argentina), violoncelistul Razvan Suma (Romania) si actrita Mihaela Teleoaca (Romania). In anul 2014, Analia a debutat in arta tangoului, in turneul national "Va place tango?" impreuna cu violoncelistul Razvan Suma si chitaristul argentinian Julio Santillan. In anul 2015 a lansat proiectul "Tango Simfonic", tango aranjat pentru orchestra de camera, pian si voce, calatorind de atunci si pana in prezent prin toata tara, in colaborare cu cele mai importante filarmonici din Romania.

 

Muzician complex, pianist, chitarist, compozitor, orchestrator, solist sau membru in diferite formatii, Mariano Castro, argentinian din Buenos Aires s-a stabilit din 2013 in Romania. A adus cu el vasta sa cultura muzicala, un statut recunoscut la nivel mondial si o mare bucurie de a canta. Mariano Castro, cetatean de onoare al „Orasului Vanturilor Bune”, Buenos Aires, este membru al celebrei trupe neotango Narcotango, dublu nominalizata la Latin Grammy Awards (2009 si 2010) si nepot al unei pianiste care a lucrat cu legendarul compozitor de tango Julio De Caro. Este cunoscut in Romania ca partener de concerte de tango al unui alt muzician din Argentina, Analia Selis.

 

Dirijorul Cristian Orosanu a debutat la pupitrul unor ansambluri de renume, dirijand Orchestre de Paris, Orchestre National de Bordeaux si Orchestra Tonhalle din Zürich. In ultimii ani, a avut ocazia sa lucreze ca dirijor asistent cu Yutaka Sado, Mstislav Rostropovici si Ingo Metzmacher. A fost, de asemenea, dirijor asistent la Deutscher Symphonie Orchester din Berlin, a colaborat cu BBC Scottish Orchestra, Ensemble Orchestral de Paris, Orchestre Lamoureux, Orchestra Nationala din Porto, Orchestra Filarmonicii "George Enescu", Orchestrele Filarmonicilor din Strasbourg si Bruxelles si Israel Kibbutz Orchestra. Cristian Orosanu colaboreaza frecvent cu Orchestra Nationala Radio, dar si cu Operele Romane din Bucuresti si Cluj-Napoca, unde a dirijat peste 30 de lucrari de gen. In prezent, este dirijor al Filarmonicii din Brasov.
Kamerata Kronstadt este o noua orchestra de camera, tanara si dinamica, ce a luat fiinta din dragoste si daruire pentru muzica, dezvoltand un ambitios proiect cultural, plin de energie si dragoste pentru public. Membrii orchestrei au fost alesi pe criteriul interesului participarii in spirit cameral, fiind totodata interpreti ce activeaza in cadrul orchestrelor brasovene ale Filarmonicii si Operei Brasov.


Sub bagheta maestrului Cristian Orosanu, Kamerata Kronstadt a invitat publicul brasovean in cadrul primelor sale trei stagiuni, la o serie de concerte – eveniment, avand ca invitati solisti deosebiti, dintre care amintim violonistii Alexandru Tomescu, Razvan Stoica, Gabriel Croitoru, Stefan Tarara sau Rebekka Hartmann, pianistul Horia Mihail, violoncelistul Razvan Suma, artistii lirici Leontina Vaduva si Robert Nagy, dar si din sfera mai putin clasica, Alexandra Fits si Analia Selis.


Kamerata Kronstadt sprijina atat proiecte sociale ale Brasovului, prin sustinerea unor concerte caritabile, cat si proiecte educationale, in vederea formarii muzicale a publicului brasovean foarte tanar, prin sustinerea unor concerte educative dedicate exclusiv copiilor.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.