Concert tango simfonic bran alexandra fits poster

Tango Simfonic | Concert Maria Tanase, voce Alexandra Fits

In luna august, Analia Selis si Alexandra Fits concerteaza la Castelul Bran

 

Castelul Bran propune iubitorilor muzicii, in luna august, doua concerte de exceptie, pe insula lacului mare din Parcul Regal.

 

Ziua 1: 4 august 2018 - Bilete concert Analia Selis la Castelul Bran

 

Ziua 2: 11 august 2018 - bilete concert Alexandra Fits


Al doilea concert va avea loc sambata, 11 august 2018, la ora 20,00, tot pe insula lacului mare din Parcul Regal. De data aceasta, tema propusa auditoriului este una de suflet pentru romani: Maria Tanase - interpreta romana de muzica populara, usoara, lautareasca, romante si teatru de revista. Alexandra Fits, acompaniata de pianistul Alexandru Burca, va interpreta cele mai frumoase cantece din repertoriul acesteia. Si aici, dirijorul Cristian Orosanu si Kamerata Kronstadt vor intregi o seara muzicala de neuitat, ce se va consuma la lumina lumanarilor.


Nu vor lipsi degustarea de vin si branzeturi, iar cei care doresc sa petreaca o seara completa la Castelul Bran, pot urmari concertele de pe terasa Restaurantului Casa de ceai, unde se pot bucura si de un festin culinar, dar si de bauturi fine. Detalii si rezervari la telefon: 0749.121.120.

 

Alexandra Fits este absolventa a Liceului de Arte “Regina Maria” din Alba Iulia si a studiat pianul cu prof. univ. dr. Stela Dragulin la Facultatea de Muzica din cadrul Universitatii “Transilvania”- Brasov, unde actualmente este preparator universitar. Si-a slefuit talentul alaturi de mari artizani ai muzicii precum pianistul Daniel Goiti, prof. univ. dr. Stela Dragulin, Anca Parghel, soprana Marie Atger, actrita si cantareata Caroline Personne. In perioada 2000-2009 a colaborat cu orchestrele filarmonice din Brasov, Arad, Botosani, cu Big Band-ul Radio, Deane’s Big Band si cu artisti celebri precum Anca Parghel, Johnny Raducanu, Pedro Negrescu. Anul 2011 marcheaza inceputul colaborarii cu compozitorul si cantautorul olandez Guido van de Meent, lansand primul lor album, “Le passage secret”, o colectie de 15 cantece in franceza pentru pian si voce, bazat exclusiv pe texte si muzica proprii.

 

Alexandru Burca este pianist la Teatrul de Opereta si Musical ”Ion Dacian” din Bucuresti. A sustinut concerte si recitaluri la Ateneul Roman, Festivalul International ”George Enescu”, Televiziunea Romana, Societatea Romana de Radiodifuziune, Muzeul Municipiului Bucuresti – Palatul Sutu, Filarmonica ”George Cavadia” din Braila, Teatrul ”Maria Filotti” din Braila, Festivalul National ”Zile si Nopti de Teatru la Braila”, Teatrul de Revista ”Constantin Tanase”, Muzeului National de Arta, Teatrul ”Elisabeta”, Teatrul ”Godot”, Teatrul de Arta Bucuresti, in Paris, Lille, Berlin, Stuttgart, Toronto, etc.

 

Dirijorul Cristian Orosanu a debutat la pupitrul unor ansambluri de renume, dirijand Orchestre de Paris, Orchestre National de Bordeaux si Orchestra Tonhalle din Zürich. In ultimii ani, a avut ocazia sa lucreze ca dirijor asistent cu Yutaka Sado, Mstislav Rostropovici si Ingo Metzmacher. A fost, de asemenea, dirijor asistent la Deutscher Symphonie Orchester din Berlin, a colaborat cu BBC Scottish Orchestra, Ensemble Orchestral de Paris, Orchestre Lamoureux, Orchestra Nationala din Porto, Orchestra Filarmonicii "George Enescu", Orchestrele Filarmonicilor din Strasbourg si Bruxelles si Israel Kibbutz Orchestra. Cristian Orosanu colaboreaza frecvent cu Orchestra Nationala Radio, dar si cu Operele Romane din Bucuresti si Cluj-Napoca, unde a dirijat peste 30 de lucrari de gen. In prezent, este dirijor al Filarmonicii din Brasov.
Kamerata Kronstadt este o noua orchestra de camera, tanara si dinamica, ce a luat fiinta din dragoste si daruire pentru muzica, dezvoltand un ambitios proiect cultural, plin de energie si dragoste pentru public. Membrii orchestrei au fost alesi pe criteriul interesului participarii in spirit cameral, fiind totodata interpreti ce activeaza in cadrul orchestrelor brasovene ale Filarmonicii si Operei Brasov.


Sub bagheta maestrului Cristian Orosanu, Kamerata Kronstadt a invitat publicul brasovean in cadrul primelor sale trei stagiuni, la o serie de concerte – eveniment, avand ca invitati solisti deosebiti, dintre care amintim violonistii Alexandru Tomescu, Razvan Stoica, Gabriel Croitoru, Stefan Tarara sau Rebekka Hartmann, pianistul Horia Mihail, violoncelistul Razvan Suma, artistii lirici Leontina Vaduva si Robert Nagy, dar si din sfera mai putin clasica, Alexandra Fits si Analia Selis.


Kamerata Kronstadt sprijina atat proiecte sociale ale Brasovului, prin sustinerea unor concerte caritabile, cat si proiecte educationale, in vederea formarii muzicale a publicului brasovean foarte tanar, prin sustinerea unor concerte educative dedicate exclusiv copiilor.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.