Profest mare

Profest - 26 August (Ziua 2)

In perioada 25-27 august 2017 va alea loc la Rasnov, jud. Brasov, prima editie a “ProFest-un festival al cunoasterii”. Alaturi de peste 100 de artisti, oameni de cultura si activisti, construim impreuna o comunitate a oamenilor informati care vor schimba in bine Romania.
 

Bilete pentru ziua 2 de festival - Profest - sambata, 26 August

 

Festivalul dureaza 3 zile, insa daca nu poti participa la intreg evenimentul, poti fi alaturi de noi chiar si pentru o singura zi cumparand un bilet individual in loc de abonament pe intreaga perioada.

 

Pret bilet o zi - 30 lei - FREE CAMPING (ofera acces la o singura zi de festival + camping pe ziua respectiva)


Pret abonament Profest - 75 lei - FREE CAMPING (ofera acces la toate cele 3 zile de festival + camping pe toata perioada)

 

Biletul cumparat in aceasta pagina va ofera intrare pentru prima zi de festival - sambata, 26 August 2017.

 

10 teme, 100 de ateliere si seminarii, voluntari dedicati, camping in natura, concerte si mult, mult suflet. Vom acumula mai multe informatii despre Europa si Diaspora, Sanatate, Ecologie, Creatie, Digital, Juridic, Educatie si Metode Nonformale, Antreprenoriat, Transparenta si Jurnalism/Investigatie.
 
Trooper, The Mono Jacks, Byron, Robin and the Backstabbers, Trupa COCO, Trupa Calendar, El Negro, The Purple Dandies, Navi si multi multi altii ne vor incanta in fiecare seara. In plus, doi DJ se vor asigura ca podeaua este incinsa atat cat de tine energia.
 
Vino la “ProFest-un festival al cunoasterii”!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.