Profest mare

Profest - 26 August (Ziua 2)

In perioada 25-27 august 2017 va alea loc la Rasnov, jud. Brasov, prima editie a “ProFest-un festival al cunoasterii”. Alaturi de peste 100 de artisti, oameni de cultura si activisti, construim impreuna o comunitate a oamenilor informati care vor schimba in bine Romania.
 

Bilete pentru ziua 2 de festival - Profest - sambata, 26 August

 

Festivalul dureaza 3 zile, insa daca nu poti participa la intreg evenimentul, poti fi alaturi de noi chiar si pentru o singura zi cumparand un bilet individual in loc de abonament pe intreaga perioada.

 

Pret bilet o zi - 30 lei - FREE CAMPING (ofera acces la o singura zi de festival + camping pe ziua respectiva)


Pret abonament Profest - 75 lei - FREE CAMPING (ofera acces la toate cele 3 zile de festival + camping pe toata perioada)

 

Biletul cumparat in aceasta pagina va ofera intrare pentru prima zi de festival - sambata, 26 August 2017.

 

10 teme, 100 de ateliere si seminarii, voluntari dedicati, camping in natura, concerte si mult, mult suflet. Vom acumula mai multe informatii despre Europa si Diaspora, Sanatate, Ecologie, Creatie, Digital, Juridic, Educatie si Metode Nonformale, Antreprenoriat, Transparenta si Jurnalism/Investigatie.
 
Trooper, The Mono Jacks, Byron, Robin and the Backstabbers, Trupa COCO, Trupa Calendar, El Negro, The Purple Dandies, Navi si multi multi altii ne vor incanta in fiecare seara. In plus, doi DJ se vor asigura ca podeaua este incinsa atat cat de tine energia.
 
Vino la “ProFest-un festival al cunoasterii”!

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.