Profest festival rasnov

ProFest – un festival al cunoasterii

UPDATE

 

Prima editie ‘’ProFest – un festival al cunoasterii’’, care urma sa aiba loc la Rasnov, intre 25-27 august, se amana pentru anul 2018.

 

Pana atunci avem timp exact cat ne trebuie sa cream comunitatile de implicare civica pe care ni le-am dorit si sa pregatim evenimentul la standardele perfecte pe care le-am visat.

Initiativa noastra a avut un feed-back extraordinar si a inceput sa capete contururi nebanuite. Am fost o mana de voluntari, iar acum suntem multi, foarte multi. Toti vrem o schimbare pozitiva, toti vrem sa facem ceva bun, cu principii corecte, dar ne-am dat seama ca drumul e putin mai lung daca vrem o forma care sa aiba, mai intai, fond! Iar fondul incepe cu fiecare dintre noi, cu dorinta noastra de a gandi si faptui pozitiv. Am decis ca vom petrece urmatoarele 12 luni facand lucruri minunate alaturi de voi.

Cumparatorilor li se va restitui valoarea integrala a biletelor, iar pe voi, pe toti, va invitam sa fiti alaturi de noi pe acest drum al cunoasterii si al gandirii pozitive si sa ne vedem bucurosi in 2018!

Echipa ProFest

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.