Profest festival rasnov

ProFest – un festival al cunoasterii

UPDATE

 

Prima editie ‘’ProFest – un festival al cunoasterii’’, care urma sa aiba loc la Rasnov, intre 25-27 august, se amana pentru anul 2018.

 

Pana atunci avem timp exact cat ne trebuie sa cream comunitatile de implicare civica pe care ni le-am dorit si sa pregatim evenimentul la standardele perfecte pe care le-am visat.

Initiativa noastra a avut un feed-back extraordinar si a inceput sa capete contururi nebanuite. Am fost o mana de voluntari, iar acum suntem multi, foarte multi. Toti vrem o schimbare pozitiva, toti vrem sa facem ceva bun, cu principii corecte, dar ne-am dat seama ca drumul e putin mai lung daca vrem o forma care sa aiba, mai intai, fond! Iar fondul incepe cu fiecare dintre noi, cu dorinta noastra de a gandi si faptui pozitiv. Am decis ca vom petrece urmatoarele 12 luni facand lucruri minunate alaturi de voi.

Cumparatorilor li se va restitui valoarea integrala a biletelor, iar pe voi, pe toti, va invitam sa fiti alaturi de noi pe acest drum al cunoasterii si al gandirii pozitive si sa ne vedem bucurosi in 2018!

Echipa ProFest

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.