Voluntar tm afis

CSO Voluntari - SCM Timisoara

Din nou acasă!

Luni, 13 decembrie, are loc meciul restant din prima etapă a Ligii de Baschet, contra SCM Timișoara.

Continuăm aventura din luna decembrie alături de voi, începând cu orele 18:30, in Sala Gabriela Szabo.

Citește cu atenție condițiile de acces:

Conform noilor relaxări ce vor intra în vigoare de mâine (9 decembrie), accesul în sală este permis, la capacitate de 50%, pentru:

* persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
* persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;
* persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

Accesul în sală este permis EXCLUSIV în baza biletului sau abonamentului și a prezentării dovezii apartenenței la una dintre categoriile prezentate mai sus.

Singura excepție de la prezentarea biletului pentru partida “CSO VOLUNTARI - SCM TIMIȘOARA” sunt persoanele care au achiziționat bilet pentru meciul “CSO VOLUNTARI - U-BT Cluj-Napoca” (amânat) și decid să îl folosească pentru acest meci.

Vă reamintim că biletele respective pot fi folosite la orice partidă la alegere din acest sezon, o singură dată.

Prețul unui bilet este de 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii, elevi, studenți și pensionari. Pentru a beneficia de această reducere de 50%, este necesară prezentarea unui document justificativ (carnet de note, carnet/legitimație de student, legitimație/cupon de pensie).

Copiii sub 12 ani nu trebuie să prezinte certificatul verde, dovada trecerii prin boală sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR. Ei vor intra pe bază de bilet sau abonament, însoțiți de un adult.

Distanțarea de 1 metru in incinta arenei este obligatorie, la fel ca și purtatul măștii în permanență. La intrarea în sală se va efectua un triaj epidemiologic.

Accesul în sală este permis începând cu orele 17:00.

Biletele online pentru acest meci găsiți aici - https://www.blt.ro/cso-voluntari-scm-timi-oara.html

Abonamentele care includ și produse cadou, discounturi și alte beneficii le găsiți aici pe www.blt.ro, însă NUMAI PÂNĂ PE 15 DECEMBRIE.

Pentru alte informații vă stăm la dispoziție.

Vă așteptăm alături de noi!

#WeTheSouth

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.