Front vol afis

Abonamente CSO Voluntari

HALF FAN, HALF AMAZING

 

Nicio reușită nu e la fel de specială fără voi alături.

 

2023 e anul în care aducem în premieră baschetul european la Voluntari, anul în care ne dorim ca SUDUL să demonstreze că are mixul potrivit pentru a atinge noi performanțe, pentru al treilea sezon consecutiv pe trei fronturi diferite.

 

Ca întodeauna, le suntem recunoscători tuturor celor care ne-au fost alături până în acest moment și nerăbdători să îi cunoaștem pe cei ce sunt gata să susțină un proiect ce îmbină atenția pentru secțiile de juniori, implicarea în comunitate și  munca de a construi o mentalitate de învingători în Voluntari, având ca scop performanța pe teren și în afara lui.

 

Ne bucurăm să anunțăm că abonații din sezonul 2022/2023 vor beneficia de aceleași prețuri ca și  anul trecut, decizie prin care ne dorim să îi răsplătim pentru susținerea pe care ne-au oferit-o.

 

Aceștia vor primi prin SMS și prin mail un cod de reducere, cu o zi înainte de lansarea campaniei, aspect ce va fi anunțat pe rețelele de socializare, astfel că, dacă vă încadrați în această categorie și codul nu a ajuns la dvs., vă rugăm să ne contactați la adresa de mail media@csovoluntari.ro .

 

Vechii abonați vor avea timp o săptămână (până pe 8 august inclusiv) să folosească respectivul cod, perioadă după care acesta nu va mai fi valabil și toate abonamentele se vor comercializa la preț întreg.

 

 

În acest sezon, opțiunile de abonament sunt următoarele:

 

TRIBUNA A (courtside)

 

Rând 1 – 500 lei + FAN PACK ( maiou oficial de joc ediția 2023/2024 ce poate fi personalizat cu numele dvs., eșarfă, pin CSOV, semn de carte, materiale promoționale + incă un articol surpriză ce urmeză să fie lansat în această toamnă)

 

Rândurile 2 și 3 – 350 lei + FAN PACK ( tricou oficial ediția 2023/2024, eșarfă, pin CSOV, semn de carte, materiale promoționale)

Pentru cei ce decid să reînnoiească abonamentele, aceleași pachete vor fi la prețurile de 250 și 400 de lei.

 

TRIBUNA B (deasupra băncilor echipelor)

 

Vor fi comercializate doar rândurile 2, 3 și 4, având în vedere că în cazul meciurilor televizate, rândul 1 este dedicat televiziunilor. Prețul unui loc va fi de 150 lei (+ pin CSOV, semn de carte, materiale promoționale).

 

Important să menționăm că abonamentele sunt valabile pentru toate partidele în care CSO Voluntari are calitatea de organizator. Aici ne referim atât la partidele din LNBM, cât și posibile partide de Cupa României, dar mai ales partidele din ENBL, competiție în care vom avea parte de cel puțin trei meciuri pe teren propriu.

 

De asemenea, campania „Troublemakers on tour”, lansată în sezonul anterior, va continua. Aceasta presupune faptul că toți cei ce au achiziționat abonamente, indiferent că vorbim de Tribuna A sau Tribuna B, vor beneficia de bilete și la meciurile disputate de echipa noastră în deplasare, în spatele băncii noastre, atâta timp cât vor anunța cu cel târziu 48 de h înainte de startul acesteia.

 

Ne dorim să avem parte de susținerea voastră întodeauna, iar componența GRUPEI A ne pregătește deja pentru o primă fază de campionat cu 3 ”deplasări” în București, astfel că vom avea nevoie de voi în provocările ce ne așteaptă.

 

În final, vă informăm că abonamentele NU vor fi la vânzare pe durata întregului sezon, iar termenul de realizare a articolelor din conținutul FAN PACK-urilor poate crește odată cu începerea partidelor oficiale, astfel că pentru o experiență cât mai plăcută în ceea ce privește expedierea acestora și ajungerea lor la timp pentru primele meciuri, vă sfătuim să luați în considerare plasarea comenzilor până pe data de 31 august.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.