AwakeSundayPortrait

AWAKE FESTIVAL 2018 - 19 august - Milky Chance, The Subways, Fink, Satra B.E.N.Z.

AWAKE, primul festival boutique din Romania, revine pentru a doua editie in perioada 17 -19 august 2018 intr-unul dintre cele mai spectaculoase parcuri din Ardeal, Domeniul Castelului Teleki din Gornesti, la doar 20 de minute de Tirgu Mures.

 

Nu rata a treia zi de festival - duminica, pe 19 august biletul la AWAKE Festival 2018 iti ofera acces la concertele sustinute de Milky Chance, The Subways, Fink, Satra B.E.N.Z. si multi altii

 

Line-up AWAKE Festival - Duminica, 19 august

  • Main Stage: Milky Chance, The Subways, Fink, Satra B.E.N.Z., Fran Palermo, Detour
  • Telekom Electronic Beats Stage: Eelke Kleijn, Eye Scream, Ugly Astronaut, Vlademir, MNB, IV-IN

 

Biletele AWAKE Festival valabile pentru o singura zi sunt disponibile la pretul de 99 lei. Abonamentele AWAKE festival cu acces pe toate cele 3 zile de festival sunt in vanzare la pretul de 199 de lei si 225 lei cu camping inclus. De asemenea, puteti achizitiona si suplimentele de camping, la pretul de 35 de lei. Acestea va acorda acces in zona de camping, doar daca sunt insotite de un abonament valid.

 

Pregateste-te pentru trei zile si trei nopti pline de distractie si dans, pe piesele preferate de la headlinerii Morcheeba, Milky Chance, Wilkinson, The Subways, Akua Naru, James Zabielasi multi altii. In plus, una dintre cele mai importante trupe romanesti, Vita de Vie, va fi prezenta la festival cu un proiect in exclusivitate:Vita de Vie „In Corzi”, primul proiect simfonic al trupei. Vita de Vie va urca pe scena AWAKE alaturi de Filarmonica de Stat Tirgu Mures pentru un concert in premiera.


Amplasat in inima Transilvaniei, domeniul Teleki din Gornesti include un parc incantator, ce inconjoara castelul Teleki, monument arhitectural din secolul al XVIII-lea, supranumit de localnici „cel mai frumos castel din Ardeal”. 

In plus, Domeniul Teleki se transforma intr-o adevarata curte regala, introducand tema festivalului - NEW FUNKY ROYALS. La cea de-a doua editie, asteptam printi si printese, conti si contese, paharnici si bufoni, asa ca pregateste-ti outfit-ul de inspiratie regala cu un twist contemporan. Conversi si crinolina, coroane DYI, gulere dantelate si animal print, toate combinatiile sunt binevenite la festival, unde costumele cele mai funky vor fi premiate.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.