AwakeCampingPortrait

AWAKE FESTIVAL 2018 - Camping

AWAKE, primul festival boutique din Romania, revine pentru a doua editie in perioada 17 -19 august 2018 intr-unul dintre cele mai spectaculoase parcuri din Ardeal, Domeniul Castelului Teleki din Gornesti, la doar 20 de minute de Tirgu Mures.

 

Nu rata cele 3 zile de festival - cumpara-ti bilet pentru Camping la AWAKE Festival si de vineri pana duminica dansezi si te simti bine la concertele sustinute de Milky Chance, Vita de Vie, Milky Chance si multi altii

 

Biletele AWAKE Festival valabile penru o singura zi sunt disponibile la pretul de 99 lei. Abonamentele AWAKE festival cu acces pe toate cele 3 zile de festival sunt in vanzare la pretul de 199 de lei si 225 lei cu camping inclus.

 

Din aceasta pagina puteti achizitiona suplimentele de camping, la pretul de 35 de lei. Acestea va acorda acces in zona de camping, DOAR daca sunt insotite de un abonament valid.

 

Line-up AWAKE Festival 2018

 

Vineri, 17 august

  • Main Stage: Morcheeba, The Parlotones, Mihail, Ivan & The Parazol, The Shiver Show, DJ Antenna
  • Telekom Electronic Beats Stage: Culoe de Song, Akos, Vlademir, IV-IN, Ethylen, Scopter

 

Sambata, 18 august

  • Main Stage: Vița de Vie „In Corzi” impreuna cu Filarmonica de Stat Tirgu Mures, Wilkinson, Akua Naru, Subcarpati cu invitati speciali Hanu’ cu Braga, O.C.S., Szempöl Offchestra, DJ Sauce
  • Telekom Electronic Beats Stage: James Zabiela, Ethylen, Vlad Bretan, Dan Medeșan, Albin Kaczka, Addo

 

Duminica, 19 august

  • Main Stage: Milky Chance, The Subways, Fink, Satra B.E.N.Z., Fran Palermo, Detour
  • Telekom Electronic Beats Stage: Eelke Kleijn, Eye Scream, Ugly Astronaut, Vlademir, MNB, IV-IN

 

Amplasat in inima Transilvaniei, domeniul Teleki din Gornesti include un parc incantator, ce inconjoara castelul Teleki, monument arhitectural din secolul al XVIII-lea, supranumit de localnici „cel mai frumos castel din Ardeal”. 

In plus, Domeniul Teleki se transforma intr-o adevarata curte regala, introducand tema festivalului - NEW FUNKY ROYALS. La cea de-a doua editie, asteptam printi si printese, conti si contese, paharnici si bufoni, asa ca pregateste-ti outfit-ul de inspiratie regala cu un twist contemporan. Conversi si crinolina, coroane DYI, gulere dantelate si animal print, toate combinatiile sunt binevenite la festival, unde costumele cele mai funky vor fi premiate.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.