All inclusive afis fl nou

All Inclusive

Vizionarea spectacolului este permisa numai cu purtarea mastii de protectie. NU este nevoie de dovada scrisa a vaccinarii sau test negativ!

 

SPECTACOLUL BENEFICIAZA DE SUBTITRARE IN LIMBA ENGLEZA!
( The show has english subtitles ! )


Actiunea graviteaza in jurul familiei formate din Maurice (Marius Manole), Margaret (Medeea Marinescu) si fiica lor Adele (Diana Roman). Ajunsi in preajma varstei de 40 de ani, cu o fiica de 20, cei doi parinti par sa fie intr-o cautare perpetua a unui ideal nedefinit, tanjind mereu dupa altceva decat ceea ce le-a oferit viata pana in acel moment. Existenta lor ia o turnura neasteptata atunci cand Adele, tanara studenta, anunta ca traieste o poveste de dragoste si asteapta un copil de la nimeni altul decat profesorul ei Vincent (Vlad Zamfirescu). Iar tatal Adelei, Maurice (Marius Manole) travereseaza criza varstei de mijloc crezand ca isi va gasi fericirea chiar in bratele veselei Monique (Mirela Oprisor), sora iubitului fiicei sale. Ce se intampla cand protagonistii acesti scenariu ajung fata in fata veti descoperi asistand la spectacol.  
Nu pierdeti intalnirea cu nume reprezentative ale noii generatii de aur a teatrului romanesc, in aceasta noua comedie spumoasa in care hohotele de ras se impletesc cu trairea autentica si cu momentele de mare tensiune emotionala. Regia spectacolului este semnata de Vlad Zamfirescu, iar scenografia de Madalina Marinescu.

 


Regie: Vlad Zamfirescu


Distributie:
Margaret - Medeea Marinescu
Maurice - Marius Manole
Monique - Mirela Oprisor
Vince - Vlad Zamfirescu
Adele - Diana Roman
Scenografie: Madalina Marinescu
Pret bilet: 120 LEI.


Obligatiile spectatorilor privind masurile pentru prevenirea contaminarii cu SARS-CoV2: asigurarea sanatatii angajatilor si a publicului reprezinta obiectivul prioritar al acestor masuri - https://www.tnb.ro/ro/reguli-noi-pentru-spectatorii-de-teatru

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2021. Toate drepturile rezervate.