All inclusive afis 9nov

All Inclusive

Cu o distributie de exceptie, premiera spectacolului de teatru ALL INCLUSIVE, cea mai nouă productie in regia lui Vlad Zamfirescu, s-a jucat cu casa inchisa. Din distributia spectacolului fac parte Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprişor, Vlad Zamfirescu şi Diana Roman, actori ce au reusit sa cucereasca publicul din sala arhiplina prin talentul si pasiunea de care au dat dovada pe durata intregului eveniment. La final aplauzele furtunoase ce au durat minute in sir au incununat lansarea la apa a unui nou spectacol de succes pe scena teatrului romanesc.

 

Daca si tu cauti o piesa de teatru comedie la care sa razi e saturate, te invitam la All Inclusive, o piesa jucata in verva si presarata cu situatii de o ironie comica si replici de tot hazul.


Familia aflata in centrul actiunii este formata din Maurice (Marius Manole), Margaret (Medeea Marinescu) si fiica lor Adele (Diana Roman).

 

Cuplul ajuns in preajma vârstei de 40 de ani, avand o fiică de 20, par a se confrunta cu o criza matrimoniala, fiind intr-o cautare perpetua a unui ideal nedefinit, tanjind mereu după altceva decat ceea ce le-a oferit viata pana in acel moment.

Viata lor se schimba brusc atunci cand Adele, tanara studenta, anunta ca este indragostita si ca asteapta un copil de la nimeni altul decat profesorul ei Vincent (Vlad Zamfirescu). Insa asta nu este tot... tatal Adelei, Maurice (Marius Manole), ce se confrunta cu criza varstei de mijloc, devine implicat intr-o relatie chiar cu Monique (Mirela Oprişor), sora iubitului fiicei sale, convins fiind ca isi va gasi fericirea chiar in bratele acesteia. Umorul si incurcaturile nu se lasa asteptate, mai ales atunci cand protagonistii acestui scenariu ajung fata in fata.  


ALL INCLUSIVE vine cu o distributie de renume, actori de seama ai noigeneratii de aur a teatrului romanesc, ce se reunesc intr-o comedie spumoasa si irezistibila, in care hohotele de ras nu lipsesc, fiind imbinate cu trairea autentica si cu momentele de mare incarcare emotionala.

Vlad Zamfirescu semneaza regia spectacolului, iar scenografia ii apartine Madalinei Marinescu.


Regie: Vlad Zamfirescu

Scenografie: Madalina Marinescu


Distributie:

 • Margaret - Medeea Marinescu
 • Maurice - Marius Manole
 • Monique - Mirela Oprisor
 • Vince - Vlad Zamfirescu
 • Adele - Diana Roman

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2: asigurarea sănătăţii angajaţilor şi a publicului reprezintă obiectivul prioritar al acestor măsuri.

 

 • Purtarea măștii (medicală / nonmedicală) pe toată durata evenimentului, începând cu intrarea în foaier și pe toată durata spectacolului, până la părăsirea clădirii. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.
 • Atenție! Organizatorul își rezervă dreptul de a efectua la intrare un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) şi temperatură mai mare de 37,3°C.
 • Termoscanarea se va face de către personalul organizatorului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în sala.
 • Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.
 • Spectacolul se va desfăşura fără pauza pentru a se evita aglomerarea spaţiilor din foaiere;
 • Distanţa dintre scenă şi spectatori trebuie să fie de minimum 3 m;
 • Referitor la distribuţia locurilor în sală (atât online cât şi la casele de marcat): se va aloca câte un scaun liber între spectatori;
 • Vizionarea spectacolului este permisă numai cu păstrarea locului individual în sală şi a purtării măştii de protecţie;

Personalul va verifica respectarea distanţării sociale în timpul spectacolului;

 

 • Se interzice spectatorilor consumul de alimente şi băuturi în incinta instituţiilor de spectacole şi / sau concerte, cu excepţia lichidelor preambalate.

Vânzarea de bilete se va face pe cât posibil online, astfel încât contactul fizic să fie minimizat în locaţii.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la teatru!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2021. Toate drepturile rezervate.