All inclusive herastrau

All Inclusive

Cu o distributie de exceptie, premiera spectacolului de teatru ALL INCLUSIVE, cea mai nouă productie in regia lui Vlad Zamfirescu, s-a jucat cu casa inchisa. Din distributia spectacolului fac parte Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprişor, Vlad Zamfirescu şi Diana Roman, actori ce au reusit sa cucereasca publicul din sala arhiplina prin talentul si pasiunea de care au dat dovada pe durata intregului eveniment. La final aplauzele furtunoase ce au durat minute in sir au incununat lansarea la apa a unui nou spectacol de succes pe scena teatrului romanesc.

 

Daca si tu cauti o piesa de teatru comedie la care sa razi e saturate, te invitam la All Inclusive, o piesa jucata in verva si presarata cu situatii de o ironie comica si replici de tot hazul.

 

ALL INCLUSIVE - la Gradina de Vara Herastrau a Teatrului Constantin Tanase, pe 11 August 2020

 


Familia aflata in centrul actiunii este formata din Maurice (Marius Manole), Margaret (Medeea Marinescu) si fiica lor Adele (Diana Roman).

 

Cuplul ajuns in preajma vârstei de 40 de ani, avand o fiică de 20, par a se confrunta cu o criza matrimoniala, fiind intr-o cautare perpetua a unui ideal nedefinit, tanjind mereu după altceva decat ceea ce le-a oferit viata pana in acel moment.

Viata lor se schimba brusc atunci cand Adele, tanara studenta, anunta ca este indragostita si ca asteapta un copil de la nimeni altul decat profesorul ei Vincent (Vlad Zamfirescu). Insa asta nu este tot... tatal Adelei, Maurice (Marius Manole), ce se confrunta cu criza varstei de mijloc, devine implicat intr-o relatie chiar cu Monique (Mirela Oprişor), sora iubitului fiicei sale, convins fiind ca isi va gasi fericirea chiar in bratele acesteia. Umorul si incurcaturile nu se lasa asteptate, mai ales atunci cand protagonistii acestui scenariu ajung fata in fata.  


ALL INCLUSIVE vine cu o distributie de renume, actori de seama ai noigeneratii de aur a teatrului romanesc, ce se reunesc intr-o comedie spumoasa si irezistibila, in care hohotele de ras nu lipsesc, fiind imbinate cu trairea autentica si cu momentele de mare incarcare emotionala.

Vlad Zamfirescu semneaza regia spectacolului, iar scenografia ii apartine Madalinei Marinescu.


Regie: Vlad Zamfirescu

Scenografie: Madalina Marinescu


Distributie:

  • Margaret - Medeea Marinescu
  • Maurice - Marius Manole
  • Monique - Mirela Oprisor
  • Vince - Vlad Zamfirescu
  • Adele - Diana Roman

Vă aducem la cunoștință și un set de reguli pe care spectatorii trebuie să le respecte, privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-COV2:

  • Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul. Atenție! Organizatorul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
  • Termoscanarea de către personalul organizatoric. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces la spectacole.
  • Respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane. Vă rugăm, în acest sens, să ocupați locurile pe care le-ați primit la achiziționarea biletelor.
  • Vă recomandăm să ajungeți la sala de spectacol cu aproximativ jumătate de oră înainte de ora de începere a spectacolului pentru a trece de etapa de verificare a temperaturii și a biletelor.

*Atenție! Spectatorii trebuie să urmeze traseul desemnat special către locurire procurate, respectând indicațiile organizatorului.

*Fiind un spaţiu în aer liber, în situația vremii nefavorabile, spectatorii vor avea două opțiuni: restituirea banilor pe bilete sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul organizatorului.

*Intrarea la spectacol se va face exclusiv pe baza biletului achiziționat.

*Achiziționarea biletului reprezintă acordul dumneavoastră pentru regulile enunțate anterior.

ATENTIE! NUMARUL DE LOCURI ESTE LIMITAT LA 500!

ALTE SPECTACOLE RECOMANDATE

© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.