Zucchero Black Cat World Tour

Zucchero Black Cat World Tour 2016

 In luna aprilie a acestui an, artistul italian a lansat albumul “Black Cat”, pe care urmeaza sa-l promoveze in aceasta toamna in cadrul unui turneu, prin 30 de orase mari din Europa, plus alte 10 concerte doar la Verona. In ultima parte a turneului european, Zucchero ajunge si in Romania, la Sala Polivalenta din Cluj pe 12 noiembrie si la Sala Palatului din Bucuresti pe 14 noiembrie 2016.
 
Artistul care a revolutionat muzica italiana introducand blues-ul in tara-mama, apoi facand din rock-ul italian un punct de reper important in Europa, ne va trece prin toate nostalgiile anilor de demult, timp de aproape doua ore, printr-un concert memorabil.
 
Proaspat lansat, albumul “Black Cat” ocupa deja primele pozitii in topurile muzicale din Italia, Austria si Elvetia, mai ales ca pe el exista si colaborari cuartisti din noul val, precum Avicii pentru piesa “Ten more days”, dar si cu Bono pentru “Streets of Surrender”.
 
Cu un palmares cum nu se pot lauda multi artisti, Zucchero, pe numele lui real Adelmo Fornaciari, a reusit de-a lungul carierei de peste 4 decenii sa cucereasca lumea intreaga si sa vanda peste 50 de milioane de albume, devenind astfel unul dintre cei mai binevanduti cantareti italieni. Mai mult, colaborarile lui au fost numai cu nume sonore din lumea muzicala, precum Luciano Pavarotti, Elton John, Bono, Andrea Bocelli, Joe Cocker si Ray Charles.
 
Zucchero Black Cat World Tour 2016 in Romania este produs de Diesel Events.

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.