Zic zac afis

Zic Zac

El și Ea se găsesc într-un club în care se supun, fără să vrea, DJ-ului. Având ca temă principală influența muzicii asupra individului, se va urmări evoluția relației lor în funcție de ce senzații, stări și reacții le trezește fondul sonor.

Prin urmare, coloana sonoră a spectacolului joacă un rol decisiv în traseul celor doi „clienți”.

Controlată de către DJ, acest maestru de ceremonii ce se află într-o continuă metamorfoză – animalic, bufonic, diavolesc – muzica îi transformă în marionete ce nu-și mai pot controla pornirile. Se oprește muzica? Se simt descoperiți fără ea…

Această serată le va scoate la iveală, rând pe rând, toate măștile afișate în societate, plăcerile vinovate, prejudecățile și fricile până nu mai rămâne decât... El și Ea.

„Dincolo de expresie corporală impecabilă, de soluţii coregrafice spectaculoase şi metafore alcătuite din trupurile Andreei Gavriliu şi Ştefan Lupu, doza de umor de calitate este ingredientul care face ca „Zic Zac” să fie atât de bun. Râzi cu poftă, auto-ironia e la ea acasă, iar tu te regăseşti în acest parcurs compus din gesturi şi vorbe decupate şi reconfigurate ca într-un colaj ingenios. Mâinile se strâng într-un prim salut, apoi nu se pot dezlipi preţ de câteva schimburi de stereotipii „Bună, Hello, Ola, Ciao, te pup…” şi tot aşa se compune relaţia până la „Iartă-mă, scuze, îmi pare rău”. Apoi un tango nebun, de ce nu şi o melodie lăutărească cântată pe mese, chiar dacă e la „periferia intelectualităţii”, apoi un sărut imposibil, în care gurile se caută în zadar, în neputinţa de a se atinge, cu emoţie până la lacrimă, pentru ca poezia să fie tăiată sec de un telefon cu o sonerie de prost gust, care îngână Dansul pinguinului. O sarabandă de situaţii şi stări, o energie care nu încetează nici o clipă să crească şi un simţ dezvoltat pentru satiră, face ca gluma să nu fie niciodată groasă. Abba şi Celine Dion nu au sunat niciodată mai haios, iar râsul din tot sufletul e imposibil de stăpânit. ” (Alina Epîngeac – critic de teatru, Zic Zac – bucuria dansului)

  • Autor: Andrea Gavriliu (rezemată de Ștefan Lupu)
  • Regia: Andrea Gavriliu
  • Scenografia (decor, costume):  Andreea Săndulescu, asistent Alexandru Petre
  • Light Design: George Rotaru
  • Coregrafia: Andrea Gavriliu

Distribuția:

  •    Ea – Andrea Gavriliu,
  •    El – Ștefan Lupu,
  •    DJ – Gabriel Costin

Durata spectacolului: 65 min.

Limită de vârstă: +12 ani

Preț - 10 lei adulți / 2 lei elevi învățământ preuniversitar

La intrarea în sala de spectacole este obligatorie prezentarea documentului care a stat la baza achiziției biletului cu preț redus (ex: carnet elev).


BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.