Zeul macelului piesa de teatru on stage

Zeul Macelului

Doua cupluri aparent civilizate, doua cupluri pe care le-am putea intalni in orice timpuri, la orice varsta, de oriunde si de nicaieri. Doua cupluri mature (sau asa vrem sa presupunem) sunt nevoite sa se intalneasca pentru a purta o discutie despre un accident nefericit si destul de grav: o incaierare pe terenul de joaca intre fiii lor!

Unul dintre baieti e atacatorul, celalalt este victima. Pana aici totul real si discutia dintre parinti plina de motivatie. Dar ce te faci cand de la doi incisivi si un hamster totul se transforma intr-o poveste plina de haz, de absurd, de cinism si de adevaruri crude...si mai ales intr-o poveste plina de lectii de viata!

 

Vino sa vezi in premiera o comedie care te prinde si nu te pierde pana la final - bilete la Zeul Macelului


Cine e vinovatul? Cine trebuie sa plateasca? Ce inseamna buna purtare? Pana unde putem sa ne pastram educatia si zambetul cand situatia e atat de incordata? Cat de formali putem fi daca inauntru nostru e gol? Cat de corecti putem fi fata de noi si fata de ceilalti, chiar daca trebuie sa ne aparam propiul copil?

In viata avem nevoie de politete si diplomatie, la fel de mult cum avem nevoie de sinceritate si de oameni directi. Sunt momente in care mastile sunt importante, dar si atunci cand ele cad trebuie sa ne regasim...tot pe noi. Pare absurd, nu? Uneori asa e si viata. Cu situatii dintre cele mai absurde si cu lectii greu de inteles!

"Zeul macelului" este o comedie care te prinde si nu te pierde pana la final, un spectacol despre viata de familie, prietenie, falsitate, cinism. O comedie plina de personaje carismatice ce vor fi interpretate de Theodora Stanciu, Natalie Ester/ Tania Popa, Alexandru Conovaru, Serban Georgevici/ Octav Strunila.

E o lupta in care poate doar Dumnezeu mai poate intelege ceva!


"Zeul macelului" de Yasmina Reza
Regie: Dragos Campan
Scenografie: Vladimir Turturica
Light Design: Andrei Amariei
Durata: 1h30
Cu: Theodora Stanciu, Natalie Ester/ Tania Popa, Alexandru Conovaru, Octav Strunila/ Serban Georgevici
Premiera: 11 si 12 Octombrie 2017
Productie independenta de teatru On Stage

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.