600x860

Zbor si Vin @ Crama Rasova

BLT.ro te invită la Crama Rasova să te desprinzi cu picioarele de pe pământ și să plutești peste Dunăre și vie, apropiindu-te un pic mai mult de soarele dobrogean. Iar apoi să deguști din vinurile cramei si preparate dobrogene în timp ce te uiți spre cer și te gândești că tocmai ai trecut pe acolo.
 

  • Bilet în aer extra - Zbor 15 min + degustare 7 vinuri (la alegere) + masa – 750 lei/pers
  • Bilet în aer - Zbor 15 min + degustare 5 vinuri din gamele SUR MER si NUD + masa – 700 lei/pers
  • Bilet doar zbor - Zbor 15 min - 550 lei/pers
  • Bilet la sol extra- Degustare 7 vinuri (la alegere) + masa – 250 lei/pers
  • Bilet la sol - Degustare 5 vinuri din gamele SUR MER si NUD + masa – 200 lei/pers


BLT.ro lucreaza cu o echipă tânără de piloți cu vastă experiență în zborul cu parapanta și moto-parapanta, care își propune să aducă zborul în aparate deschise și sigure în zone inedite cu peisaje spectaculoase, departe de aerodromurile clasice. Operând cu o motoparapanta performanta , cu facilități de siguranță avansate, piloții echipei se vor ocupa de asigurarea unei experiențe care să rămână cu tine.Crama Rasova – Creație si Recreație

 

Va fi odată ca niciodată. Așa incep poveștile in care credem noi. Iar dacă nu ai mai auzit niciodată o astfel de poveste, este chiar demonstrația acestui fapt. Așadar, nu ne interesează să spunem ce s-a mai spus. Nu ne interesează să arătam ce s-a mai aratat sau să facem ce s-a mai făcut. Ne interesează sa fim noi. Asa cum suntem noi si nu a mai fost nimeni până acum. Ne interesează să ne creștem propria poveste si să creăm propriile vinuri, facănd loc aici, in Dobrogea batrână, pentru ceva mai multă energie contemporană.

 

Așa că pentru cine dorește sa simtă această energie mai indeaproape il așteptăm la noi, la Crama Rasova, pe malul inalt al Dunării.

 

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.