Zana primaverii si martisorul teatru copii

Zana Primaverii si Martisorul – Teatru la Cinema din Sun Plaza

O poveste frumoasa, o creatie originala, in care personaje vestite din folclor, precum Mos Viscol, Baba Dochia, Zana Primaverii si Ghiocelul - Vestitorul Primaverii, ii vor inveseli pe copii si le vor deslusi povestea Martisorului.


Baba Dochia isi leapada usor-usor si al cincelea cojoc; primavara sta sa vie. Dar Mos Viscol, ursuz si rece, s-a plictisit sa tot lase de veacuri primavara sa tot vina si de aceea, prin minciuni o pacaleste pe Baba Dochia , pe Ghiocel, pe Zana, deghizandu-se spre amuzamentul copiilor in tot felul de personaje. Face orice pentru ca Baba Dochia sa nu-si mai poata da jos din cojoace.


Insa,  Primavara se intalneste cu Ghiocelul, care abia ce a dat sa rasara ca a si inghetat. Amandoi isi unesc fortele, o elibereaza pe Baba Dochia si, astfel, intreaga lume e salvata: soarele straluceste din nou, natura reinvie si, pana iarna viitoare, Mosul va sta legat cu o franghie de culoare rosie si alba: Martisorul.


Conflictul antrenant ii va face pe copii sa rada si, de asemenea, sa nu uite niciodata ca, daca esti destept si curajos, totul este posibil.

 

Spectacol de teatru interactiv recomandat copiilor cu varsta intre 3 si 8 ani.

Durata: 45 de minute

 

Acces general

Pret bilet Adult: 25 lei; pret bilet Copii: 15 lei

Selectia tipului de bilet: Adult sau Copil, se realizeaza dupa alegerea numarului de locuri, utilizand selectorul din dreapta.

 

selectie-locuri-copii.jpg (37 KB)

 

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.