Zana primaverii si martisorul teatru copii

Zana Primaverii si Martisorul – Teatru la Cinema din Sun Plaza

O poveste frumoasa, o creatie originala, in care personaje vestite din folclor, precum Mos Viscol, Baba Dochia, Zana Primaverii si Ghiocelul - Vestitorul Primaverii, ii vor inveseli pe copii si le vor deslusi povestea Martisorului.


Baba Dochia isi leapada usor-usor si al cincelea cojoc; primavara sta sa vie. Dar Mos Viscol, ursuz si rece, s-a plictisit sa tot lase de veacuri primavara sa tot vina si de aceea, prin minciuni o pacaleste pe Baba Dochia , pe Ghiocel, pe Zana, deghizandu-se spre amuzamentul copiilor in tot felul de personaje. Face orice pentru ca Baba Dochia sa nu-si mai poata da jos din cojoace.


Insa,  Primavara se intalneste cu Ghiocelul, care abia ce a dat sa rasara ca a si inghetat. Amandoi isi unesc fortele, o elibereaza pe Baba Dochia si, astfel, intreaga lume e salvata: soarele straluceste din nou, natura reinvie si, pana iarna viitoare, Mosul va sta legat cu o franghie de culoare rosie si alba: Martisorul.


Conflictul antrenant ii va face pe copii sa rada si, de asemenea, sa nu uite niciodata ca, daca esti destept si curajos, totul este posibil.

 

Spectacol de teatru interactiv recomandat copiilor cu varsta intre 3 si 8 ani.

Durata: 45 de minute

 

Acces general

Pret bilet Adult: 25 lei; pret bilet Copii: 15 lei

Selectia tipului de bilet: Adult sau Copil, se realizeaza dupa alegerea numarului de locuri, utilizand selectorul din dreapta.

 

selectie-locuri-copii.jpg (37 KB)

 

 

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.