Zana padurii teatru copii

Zana Padurii – Teatru la Cinema din Park Lake

In lumea povestilor, Zana Padurii este ocrotitoarea tuturor vietuitoarelor padurii, insa , Lupul cel tot timpul infometat, se hotari sa devina el imparat!


Spune tuturor glume si ghicitori si se face indragit de toate vietuitoarele padurii care curand il incorona Imparat, fara ca Zana Padurii sa stie.


Vazandu-si scopul atins, naravul sau nu ezita sa apara, incepu a pofti a vana un iepuras sau doi!
Dar cum in orice poveste binele invinge, si in povestea noastra Zana Padurii, cu puterile ei magice si bineinteles, cu ajutorul micilor spectatori, il vor invinge pe strengarul Lup si il vor alunga din padure pentru totdeauna!

 

Spectacol de teatru interactiv recomandat copiilor cu varsta intre 3 si 10 ani.

Durata: 45 de minute

 

Acces general

Pret bilet Adult: 25,5 lei; pret bilet Copii: 15,5 lei

Selectia tipului de bilet: Adult sau Copil, se realizeaza dupa alegerea numarului de locuri, utilizand selectorul din dreapta.

 

selectie-locuri-copii.jpg (37 KB)

 

 

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.