Zadarnicele chinuri dragostei deva afis

Zadarnicele chinuri ale dragostei - Deva

Zadarnicele chinuri ale dragostei,dupa W.Shakespeare
Premiera 4 martie ora 19-Teatrul de Arta Deva

Regia -Stefan Iordanescu
Scenografia-Dorothea Iordanescu
Muzica -Ildiko Fogarassy
Coregrafia -Flavia Giurgiu
Regizor secund-Marian Stan
Light design-Lucian Moga
Grafica video- Sebastian Hamburger

Distributia - Madalina Toderaș,Silviu Dobre,Viorica Bulgac,Laurentiu Lungu,Laura Tulac,Edgar Bunea,Nicoleta Miron,Aurelian Gheorghe, Cristina Lazar,Theodor Cretu,Eugen Padureanu,Mihai Feier,Marian Stan ,Andreea Pascu,Mihai Panaitescu,Roxana Olșanschi

„O preocupare intensa a mea si o curiozitate a fost urmatoarea: de ce tinerii s-au indepartat de teatru? De ce nu e cool sa mergi la teatru? De ce singura forma de teatru acceptata de tineri este stand-up-ul. Raspunsul poate fi acest spectacol sincretic prin care aducem idei clasice scrise demult de catre cel mai mare autor dramatic W. Shakespeare in contemporan. Puternic grafic-vizual cu o muzica compusa special si o coregrafie exceptionala acest spectacol este darul si invitatia noastra expresa pentru publicul tanar si cel deja captiv al renascutului teatru devean„ -Mihai Panaitescu

Spectacol de teatru contemporan, nerecomandat persoanelor sub 16 ani

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.