Alex fotescu afis

Workshop DANS CLASIC – ALEX Fotescu

Alex FOTESCU, solist balet/maestru de studii al Operei Brasov, prezinta un WORKSHOP de DANS CLASIC, adresat atat dansatorilor, cat si coregrafilor, fiind o oportunitate de a experimenta, de a invata ceva nou, de a deprinde noi tehnici si metode de lucru.


Cartea de vizita a lui Alex FOTESCU cuprinde o vasta experineta in domeniu - colaborator cu teatre, companii de dans si institutii de invatamant din strainatate: Pforzheim, Kaiserslautern, Dortmund, „Dance Institute Hamburg”, Academia Vieru Schweinfurt, Scoala Fotescu Meiningen – Germania, „United Dance Company”, „Dance Alps Festival” Tirol, Academia de Balet si Teatrul Salzburg – Austria, „The Graduate College of Dance”, „Western Australian Academy of Performing Arts” - Edith Cowan University Perth – Australia.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.