Magie pentru copii wizard magic show

Wizard Magic Show

Teatrul de Magie prezinta in premiera cel mai nou spectacol de magie pentru copii: spectacolul Wizard Magic Show la Casa Magicianului.
 
Este vorba de un spectacol interactiv, ce imbina elementele de poveste cu personajele de magie din perioada victoriana cu printesa-lebada, iar impreuna cu trucurile antrenante se creaza o atmosfera misterioasa.

 

Magie pentru copii: spectacol interactiv-educativ - bilete la Wizard Magic Show, la Casa de Magicianului

 
Copiii au ocazia sa intre in aceasta atmosfera alaturi de magicienii Emil Dragan si Stefania Banica printr-o imbinare a stilurilor iluzionismului si sa se alature povestii, participand direct alaturi de personaje.


"Anul acesta Teatrul de Magie aniverseaza 10 ani de la infiintare si ne dorim sa  oferim cat mai multe spectacole cu tema, scenariu, dialog spectatorilor prichindei in forma unica. Ne simtim datori sa continuam traseul unic al organizatiei noastre si anume imbinarea intre teatru-dans-miscare scenica-magie, asa cum frumos am numit noi pe scurt: Teatrul de Magie", Andrei Teasca - director fondator.

 

Spectacolul va avea loc la Casa Magicianului din strada Vasile Lascar 132 (intre Bvd. Dacia si Str. Eminescu) si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.