Afis waste

Waste!

 

„Waste!” este un basm documentar in care fapte reale se amesteca cu situatii inventate, in care oameni, pesti, ursi, pauni si alte specii si tipologii se intersecteaza atunci cind interesele o cer.


La capatul Europei, in mici sate din Romania, fabrici germane (si nu numai) ard munti de gunoi veniti din Occident si ii transforma in ciment pentru a construi, desigur, o lume mai buna. Se zice ca aerul e atit de pur in aceste zone incit directorii executivi ai companiei decid sa amplaseze voliere de pauni in incinta, iar pestii din riurile si iazurile din jur au inceput sa zboare si asta nu neaparat din cauza concentratiei nepermis de mari de amoniac din apa, asa cum spun gurile rele, ci, evident, de bucurie.

 

Sunt tot felul de scenarii, asta e doar unul dintre ele.
Dintre toate insa, in acest moment, scenariul solidaritatii europene pare sa fie tot mai greu de sustinut, in contextul in care inegalitatile economice sunt folosite de tarile dezvoltate pentru a rezolva probleme ecologice prin externalizarea lor catre tarile din Estul Europei. Asta in timp ce, deja de ani buni, forta de munca ieftina circula la fel de intens, doar ca in sens invers.

 

 

 

De: Gianina Cărbunariu
Traducerea în limba germană: Fabiola Eidloth
Dramaturgia: Carolin Losch, Christina Schlögl

Cu: Boris Burgstaller, Elias Krischke, Marco Massafra, Jannik Mühlenweg, Sebastian Röhrle, Christiane Roßbach

Regia: Gianina Cărbunariu
Decorul și costumele: Dorothee Curio
Muzica: Emilian Gatsov, Louis Stiens

Producător: Schauspiel Stuttgart

Durata: 1h 40min
Vârsta recomandată: 14+


Spectacol în limba germană cu traducere în limbile română și engleză

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.