Vunk cameleom 24mai 2018

VUNK - CameleOM - Concert simfonic

Cameleonul are calitatea de a nu fi in stare sa-si ascunda ce simte. Isi schimba culoarea in functie de mediul si starea pe care o are. Nu este o dedublare, este o exprimare sincera, necontrolata.


CAMELEOM este un hibrid intre cameleon si om, o specie noua de oameni, identificata de noi. Acestia sunt cei care nu se mint, care isi asuma cine sunt, cu toate defectele, grijile, temerile, sentimentele de vina, cu sperantele si dorintele lor. Sunt oameni care nu se ascund si nu se mai tem sa fie judecati de catre ceilalti.


Ca ei suntem multi, suntem toti!

 

Pe 14 mai, trupa VUNK va asteapta la Arenele Romane pentru un concert de neuitat - bilete VUNK - CameleOM - alaturi de dirijorul George Natsis


CAMELEOM este Concertul Simfonic Rock VUNK si este cel mai mare concert al trupei VUNK in 2018.


Te invitam sa iei parte la nasterea unei noi specii de oameni si sa asculti cele mai bune piese VUNK reinterpetate cu orchestra simfonica, in primul concert VUNK la Arenele Romane.


50 de oameni pe scena, cateva mii in public, o singura voce. A noastra, a tuturor.
Asculta-ti sufletul.


PS: Daca ai mai fost la concertele noastre, stii ca facem totul ca sa te surprindem si de data asta:)

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.