Vrajitoarele salem afis

Vrajitoarele din Salem

Spectacolul face parte din programul Festivalului Internaţional de Teatru - Fest(in) pe Bulevard

 

  •  de Arthur Miller, traducerea: Bogdan Budeș,
  • regia: Vlad Cristache, scenografia: Andreea Tecla, Mădalina Niculae
  • durata: 3h (cu pauză)
  • cu: Andi Vasluianu, Anca Dumitra, Paul Chiribuță, Ada Simionică, Cristian Popa, Ioan Coman, Mihaela Popa / Theodora Sandu, Theodora Sandu / Mihaela Popa, Oxana Moravec, Mihai Dinvale, Lucia Ștefănescu-Niculescu, Ion Radu Burlan, Ilie Gâlea, Bogdan Farcaș, Karl Baker, Ioana Farcaș, Andrei Radu, Lacrămioara Bradoschi, Ilinca Rus, Loredana Bădică, Roxana Văleanu, Oana Hanganu, Răzvan Băltărețu, Narcis Stoica, Iulian Tăsică
  • Producție a Teatrului Toma Caragiu, Ploiești
  • Spectacol nerecomandat sub 14 ani

 

Vrăjitoarele din Salem se concentrează asupra procesului de vrăjitorie care s-a desfășurat în anul 1692, într-o comunitate de protestanți din Salem, statul Massachussetts, pe atunci colonie britanică. Într-un timp și loc în care superstiția este la ordinea zilei, mai multe adolescente se îmbolnăvesc subit, prezentând convulsii și halucinații. Se instalează o isterie generală, în lanț, în care teama de supranatural, manipularea politică, spirituală și socială, precum și gelozia ascunsă, devin letale.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.