Vecina de alaturi afis

Vecina de alaturi

VECINA DE ALATURI de Pierre Chesnot
                                                     
Productie a Teatrului de Arta Deva


Regia si Scenografia: Marius OLTEAN
Distributie: Irina MOVILA, Mircea RUSU

"Cele doua personaje intra in scena spectaculos, cu cate un gest extrem - ea, gata sa se sinucida, el, inundat de apa care curge de la baia ei. Nu se cunosc, nu au nimic in comun, ii desparte un zid. Domnul Chesnot ataca in forta. Pe temperamentul frenetic al Sophiei care ia initiativa, incep sa se distinga liniile care ii vor duce "de alaturi", impreuna. (...) Altfel spus, drumul de la aparenta care contrariaza la fondul care naste afectiune. Si biruie, cu un bobarnac generos, singuratatea impusa de prejudecati, conventii, ratari, dand glas clopotelului care spune ca fericirea e posibila oricand si drumul ei e incununat de dragoste" (Constantin Paraschivescu)

 

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.