Vanzatorul de pasari galati afis

Vanzatorul de pasari

Povestea de dragoste dintre postarita Cristina si Adam, vanzatorul de pasari, a  prins viata pe scena noastra in conceptia regizorala a maestrului Cristian Mihailescu, in urma cu doi ani, cu ocazia aniversarii a 6 decenii de existenta a institutiei.


„Opereta este zambetul muzicii! Ascultati cum suna: O-pe-re-ta. Parca te indeamna sa dansezi, sa cochetezi, sa glumesti. Cata nevoie avem de opereta! Prinsi in prea-zilnicele noastre preocupari, uitam adesea sa cautam seninul, frumosul, dragostea si prietenia. La opereta dramele nu sunt chiar... drame, lacrimile se zvanta repede pe obraz. Asa dorim sa fie si spectacolului nostru.” (Dr. Cristian Mihailescu, regizor artistic).


Si ce sansa avem! Muzica lui Carl Zeller curge din slagar in slagar. Se spune ca dupa o reprezentatie pleci cu o melodie in minte. Textul romantic are un haz irezistibil, iar arabescurile desenate de balet te fac sa plutesti, intr-o celebra capodopera a genului: Vanzatorul de pasari.


Aici, la Teatrul National de Opera si Opereta „Nae Leonard”, o echipa profesionista  cinsteste, cum se cuvine, pe cel ce a ramas pana astazi Printul incontestabil al opereti romanesti: Nae Leonard. Muzica, poezie, dans, decoruri si costume pe masura, toate pusa in valoare de o distributie stralucitoare. In Vanzatorul de pasari vor evolua artistii: Adrian Marginean, Adelina Diaconu, Mihaela Alexa, Adrian Ionescu, Lacramioara Crihana, Tudorel State, Dominic Cristea, Ionut Popa, Bogdan Baicu, Mirela Stoica, Maria Macovei, Viorica Marandici, Gheorghe Racovita, acompaniati de orchestra, corul si baletul teatrului , cu totii sub bagheta dirijorala a lui Eugen Dan Dragoi.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2019. Toate drepturile rezervate.