Vanzatorul 2 afis

Vanzatorul de pasari

Duminică, 2 februarie, de la ora 18:00, iubitorii operetei sunt invitați în sala Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” pentru a viziona o celebră capodoperă a genului: Vânzătorul de păsări de Carl Zeller. Povestea de dragoste dintre poştăriţa Cristina şi Adam, vânzătorul de păsări, a  prins viaţă pe scena noastră în concepţia regizorală a maestrului Cristian Mihăilescu, în urmă cu doi ani, cu ocazia aniversării a 6 decenii de existență a instituției.


Cea mai populară operetă a lui Carl Zeller, Vânzătorul de păsări, este o comedie bucolică desfășurată în Bavaria secolului al XVIII-lea. Spectacolul ridiculizează în mod spiritual moravurile curții, intrigile ei mărunte și romantismul sătenilor. Neînțelegerile distractive – care implică un număr impresionant de personaje – sunt, în cele din urmă, bine dozate de acompaniamentul musical al uneia dintre cele mai senine și armonioase operete austrieci.

 

 

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.