Valsul hazardului teatrul coquette

Valsul Hazardului

O tragicomedie, o piesa de teatru scrisa de celebrul francez Victor Haim - Valsul Hazardului

 

O femeie face un accident cu masina si ajuge sa raspunda in fata unui Inger, care-i puncteaza fiecare raspuns. Jocul dintre ei ia, insa, o turnura neasteptata.  Spectacolul ”Valsul Hazardului”  este o tragicomedie construita pe o structura suprarealista. Totul e un joc condus de un Inger total atipic, iar miza se schimba si creste din ce in ce mai mult. Uneori, oamenii ajung in situatii cel putin ciudate.

 

Balanta inclina nehotarata intre rational si irational, intre iubiri adevarate si disperari de moment si lista va continua . Ar trebui adaugat si faptul ca balanta nu inclina singura, ci este ajutata de domnul Inger. Spectacolul incearca sa-i reaminteasca spectatorului de existenta continua a comicului in orice situatie, cu scopul de a-l provoca sa reflecteze si asupra dualitatii deciziilor sale. Veti intalni un personaj pe cat de simpatic pe atat de iritant, care te va intreba despre toate lucrurile pe care vrei sa le ascunzi. Vei putea raspunde sincer?

 

Un spectacol ca o spuma de sampanie - Bilete la Valsul Hazardului

 

Teatrul Coquette va invita la un spectacol aparte, unde personajele trec rapid prin stari diverse, osciland uneori intre seductie si furie, alteori intre disperare si extaz, sau intre dragoste si ura. Cu asa un amalgam de sentimente, spectacolul promite sa nu lase spectatorul indiferent la ce se petrece in fata ochilor.

 

Distributie:
Ingerul: Mihai Capatina
Fata: Ruxandra Balasu
Regia: Ingrid Bonta
Scenografia: Daniel Divrician

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.