Ursul pacalit de vulpe teatru copii dubee doo 2017

Ursul pacalit de vulpe

Teatrul Dubee Doo va invita sa intrati din nou in lumea povestilor cu personaje simpatice si pline de voie buna.

Sambata, 9 decembrie 2017, de la ora 11.00, va invitam la spectacolul de teatru pentru copii "Ursul pacalit de vulpe”, adaptare dupa povestea cu acelasi titlu scrisa de Ion Creanga, spectacol ce se va desfasura la Club THE HUB (Str. Baratiei, nr 31, langa magazinul Cocor).

 

Un spectacol de teatru pentru copii si nu numai - bilete la Ursul pacalit de vulpe

Parintii si copiii sunt invitati in lumea povestilor, a muzicii, a dansului si vor avea ocazia sa treaca impreuna printr-o serie de peripetii cu vulpea cea sireata care reuseste sa-i pacaleasca pe toti din jurul ei, dar care, in cele din urma, primeste ea insasi o lectie importanta.

Va invitam sa trecem impreuna cu personajele noastre  printr-o serie de aventuri interesante si sa pasiti in atmosfera binecunoscuta a Teatrului Dubee Doo cu muzica si buna dispozitie.

 

Acces general.

Pret bilete - 35 lei/ copil (parintii au acces gratuit)

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.