Un barbat si mai multe femei deva afis

Un barbat si mai multe femei - Productie Teatrul de ARta DEva

„Ce se intampla cand monotonia bate la usa unei casnicii, ce se intampla cand suspiciunea de infidelitate se strecoara in aceeasi casnicie ? Am putea sa credem ca o drama e pe cale sa se nasca, mai ales cand birocratia intra si ea in joc, cerand o adeverinta buclucasa.

 

Cand toate acestea se intampla in visul celui cu musca pe caciula, drama se transforma intr-o neasteptata si spumoasa comedie, o comedie in care ne-am putea recunoaste cativa dintre noi, o comedie care ne aminteste de realitatea noastra sociala si care, totodata, prin finalul neasteptat ne face sa meditam mai mult asupra gandurilor si faptelor noastre!!!

 

Va invitam la spectacolul UN BARBAT SI MAI MULTE FEMEI ca sa puteti patrunde in viata si in visul lui Arcadii Semionovici Garunskii- vis care ar putea sa fie ale oricaruia dintre noi...„ (Eugen Padureanu)

Distributia:
Roxana Olșanschi
Andreea Pascu
Eugen Pădureanu

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.