Ulltima ora afis

Ultima ora

de Mihail Sebastian

 

O comedie excelentă, nota în Jurnalul său Mihail Sebastian. Ultima oră – poveste demnă de un scenariu hollywoodian – se construiește în jurul unei erori de tipografie ce naște o serie de încurcături, lupte de putere dar și o mare iubire. Personaje memorabile într-o aventură cu final fericit!

 

În redacția unei obscure și falimentare gazete, într-o dimineață, plictiseala se transformă în adrenalină pură. În locul foiletonului obișnuit, în coloanele ziarului Deșteptarea apare din greșeală un articol cu potențial de bombă, ce dinamitează liniștea unei persoane extrem de influente, celebre și bogate. Întreg arsenalul de corupție se pune în mișcare pentru reducerea la tăcere a inocentului profesor Andronic: intimidarea, amenințările, mituirea presei, traficul de influență. În societatea tuturor timpurilor, lipsa de scrupule și duplicitatea se manifestă identic.
Dar, în final, vor câștiga inteligența, dragostea și pasiunea pentru istorie. Teatrul Nottara readuce Ultima oră pe scenă, la 48 de ani de la montarea lui Valeriu Moisescu (1975) cu George Constantin în rolul lui Bucșan. Un text mereu actual, în regia lui Erwin Șimșenshon și scenografia Carmencitei Brojboiu.

 

Regia: Erwin Șimșensohn

Scenografia: Carmencita Brojboiu

Sound design: Alexandru Suciu

Lighting design: Daniel Klinger

 

Cu:

 

Gabriel Răuță

Ada Navrot

Gavril Pătru

Daniela Minoiu

Alexandru Mike Gheorghiu

Dani Popescu

Cristian Șofron

Claudiu Romila

Vlad Bălan

Ana Radu

Ioana Calotă

Crenguța Hariton

Andreea Măcelaru Șofron

© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.