Tudor gheorghe vara simfonic 2017

Tudor Gheorghe - Vara Simfonic

Intra in pagina dedicata pentru a afla data la care va avea loc urmatorul concert Tudor Gheorghe. Biletele pot fi achizitionate in format fizic sau electronic prin intermediul site-ului nostru.

 

Din respect pentru artist si pentru spectatori, accesul in sala de spectacol este permis pana la ora 19:10. Dupa inceperea spectacolului, locurile isi pierd valabilitatea.  Va rugam sa luati in considerare traficul rutier aglomerat si locurile reduse de parcare. Accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. Copiii peste 7 ani platesc bilet de intrare. Va multumim pentru intelegere!
Site-ul www.viagogo.com nu este autorizat sa vanda bilete la acest spectacol, iar biletele pe acest site sunt la suprapret.

 

Pe 14 iunie , la Sala Palatului din Bucuresti - sunteti invitati la concertul Tudor Gheorghe "VARA SIMFONIC ANIVERSAR"

 

Urmeaza o vara a poeziei si a cantecului din ciclul Anotimpurilor Poeziei Romanesti. Un univers miraculos mirosind a flori de grau si a cer instelat. Departe de a fi statica si dominata de sonoritati "topite" de un soare torid, "Vara" lui Tudor Gheorghe este o simfonie a campului presarat cu flori de grau sub semnul dragostei "ce arde-n macii din coline". Modalitatea de orchestratie este, in mod firesc, o sinteza a stilului deja conturat in anotimpurile anterioare.

 

Cum va arăta „Vara simfonic aniversar” , de la Sala Palatului?

 

Dirijorul, compozitorul şi orchestratorul Marius Hristescu mArturiseşte cA nu este aceeasi vara: „Melodiile cunoscute publicului nostru sunt regandite Intr-o varianta mai ampla orchestrala, cateva piese noi vor confirma atmosfera lirica si tematica muzicala.

Biletele la concertul Tudor Gheorghe sunt disponibile pe site-ul nostru atat in format fizic, cat si in format electronic.

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.