Tudor gheorghe vara simfonic 2017

Tudor Gheorghe - Vara Simfonic

Intra in pagina dedicata pentru a afla data la care va avea loc urmatorul concert Tudor Gheorghe. Biletele pot fi achizitionate in format fizic sau electronic prin intermediul site-ului nostru.

 

Din respect pentru artist si pentru spectatori, accesul in sala de spectacol este permis pana la ora 19:10. Dupa inceperea spectacolului, locurile isi pierd valabilitatea.  Va rugam sa luati in considerare traficul rutier aglomerat si locurile reduse de parcare. Accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. Copiii peste 7 ani platesc bilet de intrare. Va multumim pentru intelegere!
Site-ul www.viagogo.com nu este autorizat sa vanda bilete la acest spectacol, iar biletele pe acest site sunt la suprapret.

 

Pe 14 iunie , la Sala Palatului din Bucuresti - sunteti invitati la concertul Tudor Gheorghe "VARA SIMFONIC ANIVERSAR"

 

Urmeaza o vara a poeziei si a cantecului din ciclul Anotimpurilor Poeziei Romanesti. Un univers miraculos mirosind a flori de grau si a cer instelat. Departe de a fi statica si dominata de sonoritati "topite" de un soare torid, "Vara" lui Tudor Gheorghe este o simfonie a campului presarat cu flori de grau sub semnul dragostei "ce arde-n macii din coline". Modalitatea de orchestratie este, in mod firesc, o sinteza a stilului deja conturat in anotimpurile anterioare.

 

Cum va arăta „Vara simfonic aniversar” , de la Sala Palatului?

 

Dirijorul, compozitorul şi orchestratorul Marius Hristescu mArturiseşte cA nu este aceeasi vara: „Melodiile cunoscute publicului nostru sunt regandite Intr-o varianta mai ampla orchestrala, cateva piese noi vor confirma atmosfera lirica si tematica muzicala.

Biletele la concertul Tudor Gheorghe sunt disponibile pe site-ul nostru atat in format fizic, cat si in format electronic.

 

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.