Tudor gheorghe tot ce i romanesc nu piere afis

Tudor Gheorghe - Tot ce-i romanesc nu piere

Intra in pagina dedicata pentru a afla data la care va avea loc urmatorul concert Tudor Gheorghe. Biletele pot fi achizitionate in format fizic sau electronic prin intermediul site-ului nostru.

 

Din respect pentru artist si pentru spectatori:

 

Dupa ora 19:10 nu se mai permite accesul in sala de spectacol. Dupa inceperea spectacolului locurile isi pierd valabilitatea. Va rugam sa luati in considerare traficul rutier aglomerat si locurile reduse de parcare din zona Salii Palatului. Accesul nu este permis copiilor sub 7 ani. Copiii peste 7 ani platesc bilet intreg.

 

Cine achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele autorizate de organizatori isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol.

 

Accesul in sala de spectacol se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol. Contravaloarea biletelor se returneza EXCLUSIV, numai in cazul amanarii sau anularii spectacolului. Nu se fac exceptii.

 

In anul Centenarului, pe 23 octombrie 2018, la Sala Palatului, maestrul TUDOR GHEORGHE ne propune un spectacol inedit, într-o formula unica. Veti regăsi după 30 de ani, melodiile "ACOLO ESTE TARA MEA" si "MUICA, TOTI SUNTEM UN NEAM" si multe alte surprize asa cum ne-a obisnuit "olteanul universal".

 

Un nou spectacol asa cum v-ati obisnuit - bilete la concert Tudor Gheorghe - Tot ce-i romanesc nu piere - pe 23 octombrie 2018 la Sala Palatului


Acompaniamentul asigurat de orchestra CONERTINO din Chișinău în componenta complexa, alaturi de corul barbatesc CONCERTINO, vor intregi atmosfera.


Totul sub bagheta dirijorului si orchestratorului MARIUS HRISTESCU.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.