Risip afis modifc22333

Tudor Gheorghe - Risipitorul de Frumuseti

FORTA MAJORA - impusa de GUVERNUL ROMANIEI - Amanare concert - 20.03.2020 -  pentru 05.06.2020

Comunicat oficial din partea organizatorului "RISIPITORUL DE FRUMUSETI" din 20 martie 2020


Ministerul Afacerilor Interne a emis un comunicat în care a anuntat luarea măsurilor  OBLIGATORII pentru toți organizatorii de evenimente, astfel: "sunt interzise manifestările publice sau private, în spații deschise sau închise, cu un număr de participanți mai mare de 100 de persoane. Această măsură este obligatorie, la nivel național, pentru toți agenții publici și privați și nu este supusă negocierii, excepțiilor, neputând fi amânată.”

Prin urmare suntem nevoiți ( prin forta majora ) în acest moment să amânam concertul "RISIPITORUL DE FRUMUSETI" din 20 martie 2020, pentru data de 05 iunie 2020.
Bilete rămân valabile, pentru data anuntata mai sus.


Subliniem încă o dată că ESTE CAZ DE FORTA MAJORA si ca decizia de a amâna evenimentul nu le aparține organizatorilor ci AUTORITATILOR STATULUI ROMAN.
Păstrați biletele intacte, ele rămân valabile pentru data LA CARE A FOST REPROGRAMAT.

VA MULTMIM !

__________________________________________________________________________________

 

NOUA PREMIERA TUDOR GHEORGHE -“RISIPITORUL DE FRUMUSETI" - 20 martie 2020


Accesul in sala de spectacol este permis pana la ora 19:10. Dupa inceperea spectacolului locurile nu mai sunt valabile. VĂ RUGĂM SĂ LUAȚI ÎN CONSIDERARE TRAFICUL RUTIER AGLOMERAT ȘI LOCURILE REDUSE DE PARCARE DIN ZONA SĂLII. Accesul nu este permis copiilor sub 7 ani. Copiii peste 7 ani platesc bilet intreg. Contravaloarea biletelor se returneza EXCLUSIV, numai in cazul  anularii spectacolului, EXCEPTIE DE LA CAZ FACE FORTA MAJORA UNDE Contravaloarea biletelor  NU SE RETURNEAZA!!!


Asa cum ne-a obisnuit mereu Maestrul, in primavara, vom avea o noua premiera. De acesata data, TUDOR GHEORGHE, ne propune PREMIERA intitulata "RISIPITORUL DE FRUMUSETI" ce va avea loc in in 20 martie 2020, la sala Palatului.  Acompaniamentul va fi asigurat de Grupul vocal si Orchestra Concertino din Chisinau, sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu.Nu trebuie sa cumparati bilete de pe site-ul VIAGOGO. Aici biletele se vand la suprapret si nu este autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cine achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele autorizate de organizatori isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol.

 

Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.