Risipitorul 2021 afis

Tudor Gheorghe - Risipitorul de Frumuseti

Comunicat oficial din partea organizatorului "RISIPITORUL DE FRUMUSETI" TUDOR GHEORGHE - Data fiind situatia actuala ( in contextul pandemiei SARS-CoV-2 ), suntem nevoiti sa reprogramam "Risipitorul de frumuseti - Tudor Gheorghe" astfel:


CONCERTUL "Risipitorul de frumuseti - Tudor Gheorghe" amanat incepand cu 20 martie 2020 se reprogrameaza si tinand cont ca situatia actuala a pandemiei ne permite folosirea a 70% din capacitatea salii,  vom imparti spectacolul in doua date si anume, datele de 6 si 7 noiembrie 2021 in felul urmator:


Cei care au bilete in randurile cu numar par, vor veni in data de 6 noiembrie 2021 ( indiferent de sector).
Cei care au bilete in randurile cu numar impar, vor veni in data de 7 noiembrie 2021 ( indiferent de sector).


Concertele vor respecta masurile privind raspandirea virusului SARS COV 2.  


Prezentul mesaj este în conformitate cu Ordonanţa de urgenţă nr. 174/2020 pentru modificarea şi completarea unor acte normative si in contextul crizei provocate de COVID-19, modificată prin Legea nr. 131/2021, pentru evenimentele ce urmau a fi susţinute (Puteti consulta OUG 174 si Legea 131 pentru mai multe informatii)


Accesul in sala de spectacol este permis pana la ora 19:10. Dupa inceperea spectacolului locurile nu mai sunt valabile. VĂ RUGĂM SĂ LUAȚI ÎN CONSIDERARE TRAFICUL RUTIER AGLOMERAT ȘI LOCURILE REDUSE DE PARCARE DIN ZONA SĂLII.


Accesul nu este permis copiilor sub 7 ani. Copiii peste 7 ani platesc bilet intreg.


Contravaloarea biletelor se returneza EXCLUSIV, numai in cazul anularii spectacolului, EXCEPTIE DE LA CAZ FACE FORTA MAJORA UNDE Contravaloarea biletelor NU SE RETURNEAZA !!!


Asa cum ne-a obisnuit mereu Maestrul, vom avea o noua premiera. De acesata data, TUDOR GHEORGHE, ne propune PREMIERA intitulata "RISIPITORUL DE FRUMUSETI" .


Acompaniamentul va fi asigurat de Grupul vocal si Orchestra Concertino din Chisinau, sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu.


Nu trebuie sa cumparati bilete de pe site-ul VIAGOGO. Aici biletele se vand la suprapret si nu este autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cine achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele autorizate de organizatori isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol.


Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol.

BILETE DISPONIBILE
Joi, 07 Mai 2020, ora 19:00Sala Palatului, str. Ion Campineanu, Nr.28, Sector 1, BucurestiBILETE EPUIZATE
Sambata, 20 Martie 2021, ora 19:00Sala Palatului, str. Ion Campineanu, Nr.28, Sector 1, BucurestiBILETE EPUIZATE
© Copyright Ticket Technologies 2021. Toate drepturile rezervate.