Risipitorul 2021 afis

Tudor Gheorghe - Risipitorul de Frumuseti

Comunicat oficial din partea organizatorului "RISIPITORUL DE FRUMUSETI" TUDOR

GHEORGHE

In urma nemumaratelor  restrictii dictate de  C.N.S.U. , spectacolul ,,Risipitorul de frumuseti " sustinut de Maestrul Tudor Gheorghe si orchestra  Concertino  va fi reprogramat in datele de 21 si 22 decembrie ora 19, la Sala Palatului.


Toate biletele achizitionate anterior sunt valabile pentru concertul reprogramat din 21 si 22 decembrie 2021.


In  ziua de 21 decembrie vor participa posesorii biletelor din randurile fara soț (impare), iar in 22 decembrie vor participa posesori biletelor din randurile  cu sot (pare) , indiferent de sector.


Reguli de acces:


Accesul in sala de spectacol este permis pana la ora 19:10. Dupa inceperea spectacolului locurile nu mai sunt valabile. VĂ RUGĂM SĂ LUAȚI ÎN CONSIDERARE TRAFICUL RUTIER AGLOMERAT ȘI LOCURILE REDUSE DE PARCARE DIN ZONA SĂLII.


Accesul nu este permis copiilor sub 7 ani. Copiii peste 7 ani platesc bilet intreg.


Contravaloarea biletelor se returneza EXCLUSIV, numai in cazul anularii spectacolului, EXCEPTIE DE LA CAZ, FACE FORTA MAJORA (anularea nu tine de vointa organizatorilor sau artistilor) UNDE, contravaloarea biletelor NU SE RETURNEAZA !!!


Nu trebuie sa cumparati bilete de pe site-ul VIAGOGO. Aici biletele se vand la suprapret si nu este autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cine achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele autorizate de organizatori isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol.


Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol

ATENTIE! Pentru a putea urmari spectacolele artistilor dumneavoastră preferati, vă rugam sa va vaccinati, certificatul verde fiind obligatoriu la intrarea in Sala Palatului!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.