Randunici printre lozinci tudor gheorghe new

Tudor Gheorghe - Randunici printre lozinci

Intra in pagina dedicata pentru a afla data la care va avea loc urmatorul concert Tudor Gheorghe. Biletele pot fi achizitionate in format fizic sau electronic prin intermediul site-ului nostru.

 

Din respect pentru artist si pentru spectatori:

 

Dupa ora 19:10 nu se mai permite accesul in sala de spectacol. Dupa inceperea spectacolului locurile isi pierd valabilitatea. Va rugam sa luati in considerare traficul rutier aglomerat si locurile reduse de parcare din zona Salii Palatului. Accesul nu este permis copiilor sub 7 ani. Copiii peste 7 ani platesc bilet intreg.

 

Cine achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele autorizate de organizatori isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol. Accesul in spatiul de spectacole se face STRICT pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol. Contravaloarea biletelor se returneza EXCLUSIV in cazul amanarii sau anularii spectacolului. NU SE FAC EXCEPTII.

 

Va invitam la premiera spectacolului „Randunici printre lozinci”, care este spectacolul ce va readuce in atentia publicului muzica usoara a anilor 60-70.

 

Pe 21 martie te invitam la o noua premiera marca Tudor Gheorghe - Bilete la „Randunici printre lozinci”


Cu o noua orchestratie a dirijorului si orchestatorului Marius Hristescu si o intrepretare inedita, asa cum ne-a obisnuit maestrul  Tudor Gheorghe, muzica anilor 60-70 va prinde viata in 21 martie 2018 la Sala Paltului, alaturi de membrii orchestrei CONCERTINO din Chisinau.

 

La cererea publicului - un nou concert Tudor Gheorghe - Randunici printre lozinci - va fi sustinut si in data de 3 Mai 2018 la Sala Palatului incepand cu ora 19:00.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.