Tudor gheorghe indragostiti fara noroc

Tudor Gheorghe - Indragostiti Fara Noroc

Intra in pagina dedicata pentru a afla data la care va avea loc urmatorul concert Tudor Gheorghe. Biletele pot fi achizitionate in format fizic sau electronic prin intermediul site-ului nostru.

 

Tudor Gheorghe, indragostitul norocos, pune in scena un nou spectacol - Indragostiti fara noroc

Prin varietatea tematica, prin perfectiunea stilistica, prin frumusetea exprimarii atator sentimente umane, poezia n-are nevoie de artificii spre a fi pusa in valoare in toata splendoarea ei. In aceste vremuri, cand e citita din ce in ce mai putin, Tudor Gheorghe ofera poezia romaneasca spre admiratie la cat mai multi degustatori de frumos.

Parcursul vietii sale culturale n-a fost facut pe zigzaguri, pe „moda”. N-a tinut cont de curente, de moda, nu s-a luat dupa nimeni, ci doar dupa el insuşi. De aceea, Tudor Gheorghe este un personaj singular in peisajul culturii romane, reuşind sa aiba un public „ales”, dupa chipul şi semanarea sa. Cu cat se indeparteaza mai mult de latura histrionica a show-bizului şi se duce in profunzimea lucrurilor culturale, publicul vine cu interes, in numar din ce in ce mai mare, la spectacolele sale.

 

Pe 21 martie, maestrul revine la Sala Palatului - cumpara bilete la concertul Tudor Gheorghe - Indragostiti fara noroc


Pe 21 martie 2017, Tudor Gheorghe revine in Bucuresti la Sala Palatului, incepand cu ora 19:00, cu un nou spectacol, intocmit in mod iscusit, sub titulatura Indragostiti fara noroc. „Olteanul universal” a fost dintotdeauna un indragostit cu noroc şi s-a gindit sa creeze un spectacol pentru cei fara noroc, transformandu-le nenorocul in cantec de dragoste. Tudor Gheorghe se va lupta, prin „exorcizare muzicala”, cu nenorocul altora, avand cele mai frumoase unelte: poezia şi melosul romanesc.

 

Intr-un interviu legat de cariera sa, maestrul declara urmatoarele referitor la noul concert: "Pregatesc insa un spectacol intitulat Indragostiti fara noroc, care va debusola, pentru ca vom schimba sound-ul. Cand au un sentiment de disperare, de dragoste, de abandon si plang zece viori, e cutremurator."

 

Un concert pe versurile poetilor Adrian Paunescu si Romulus Vulpescu

Orchestrator si dirijor: Marius Hristescu


„Indragostiti fara noroc” este un spectacol alcatuit in intregime din poezii de o rara frumusete, imbracate in tinuta de gala muzicala de orchestratorul Marius Hristescu. „Toate piesele din acest spectacol vor fi şlagare! <> va impresiona spatiul muzical romanesc, care este atat de subjucat de influentele straine! Voi avea un cor de fete şi o trupa rock, care ma vor sprijini in disperarea indragostitilor. Sound-ul va fi special!”, declara Tudor Gheorghe.

 

Accesul in sala de spectacol este permis pana la ora 19:10. Dupa inceperea spectacolului locurile nu mai sunt valabile. Va rugam sa luati in considerare traficul rutier aglomerat si locurile reduse de parcare din zona Salii Palatului. Accesul nu este permis copiilor sub 7 ani. Copiii peste 7 ani platesc bilet intreg.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.