Tudor gheorghe femeia mai 2019 afis2

Tudor Gheorghe - Femeia

Intra in pagina dedicata pentru a afla data la care va avea loc urmatorul concert Tudor Gheorghe. Biletele pot fi achizitionate in format fizic sau electronic prin intermediul site-ului nostru.

 

Accesul in sala de spectacol este permis pana la ora 19:10. Dupa inceperea spectacolului locurile nu mai sunt valabile. VA RUGAM SA LUATI IN CONSIDERARE TRAFICUL RUTIER AGLOMERAT SI LOCURILE REDUSE DE PARCARE DIN ZONA SALII. Accesul nu este permis copiilor sub 7 ani. Copiii peste 7 ani platesc bilet intreg. Contravaloarea biletelor se returneza EXCLUSIV, numai in cazul amanarii sau anularii spectacolului. NU SE FAC EXCEPTII.

 

LA CEREREA PUBICULUI si in 20 MAI


Tudor Gheorghe - “FEMEIA" - 20 mai 2019


LA CEREREA PUBLICULUI, concertul “FEMEIA" se reia si in data de 20 mai la Sala Palatului, incepand cu orele 19:00. Concertul are versurile atent selectionate din cultura poetica autohtona, ce vor aduce o oda inestimabila femeilor, insa vor constitui si un instrument moralizator pentru barbati (pe tonul ferm, dar amical caracteristic Maestrului), ce vor descoperi secretul iubirii femeii.

 

Acompaniamentul va fi asigurat de Grupul vocal si Orchestra Concertino din Chisinau, sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu.


Nu trebuie sa cumparati bilete de pe site-ul VIAGOGO. Aici biletele se vand la suprapret si nu este autorizat pentru a vinde bilete la concertele Tudor Gheorghe. Cine achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele autorizate de organizatori isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol.

 

Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.