Tudor gheorghe declaratie de dragoste

Tudor Gheorghe - Declaratie de Dragoste

Intra in pagina dedicata pentru a afla data la care va avea loc urmatorul concert Tudor Gheorghe. Biletele pot fi achizitionate in format fizic sau electronic prin intermediul site-ului nostru.

 

Din respect pentru artist si pentru spectatori, dupa ora 19:10 nu se mai permite accesul in sala de spectacol. Dupa inceperea spectacolului, locurile isi pierd valabilitatea.  Va rugam sa luati in considerare traficul rutier aglomerat si locurile reduse de parcare. Accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. Copiii peste 7 ani platesc bilet de intrare. Va multumim pentru intelegere!

 

Un nou concert Tudor Gheorghe si o “Declaratie de dragoste”

 

Marele artist Tudor Gheorghe va sustine un nou concert la Teatrul National Bucuresti, dedicat de aceasta data poetului Adrian Paunescu.

 

La sase ani de la trecerea in nefiinta a lui Adrian Paunescu, artistul doreste sa ii aduca un omagiu si sa daruiasca public o Declaratie de dragoste pe versurile scrise de acesta.

 

Concertul Tudor Gheorghe va avea loc in data de 21 noiembrie, la Sala Mare a Teatrului National Bucuresti, incepand cu orele 19:00.

 

Intregul spectacol este construit precum o adevarata “Declaratie de dragoste” bazata pe versurile si poeziile mai putin cunoscute ale lui Adrian Paunescu.

 

„A venit momentul sa ne aplecam asupra operei acestui mare poet roman. Sunt curios sa vad ce impact va avea spectacolul. Este o generatie care a crescut, prin Cenaclul Flacara, cu poezia lui Paunescu, dar mai putin cu poezia lui de dragoste… Cinste tuturor celor care au pus mana pe o chitara si i-au cantat poezia! Dar s-au oprit, din pacate. Nu si-au continuat drumul, au ramas cu 25 de cantece pe care le canta in diverse tonalitati. N-au mai fost creativi...“, declara Tudor Gheorghe.

 

"Declaratie de dragoste" pe versurile lui Adrian Paunescu

 

“Viata e o repetabila poveste de dragoste! Orice razboi incepe si se termina cu o poveste de dragoste. Eu, si cand fac o declaratie de dragoste, parca fac o declaratie de razboi si invers...Cand spun Te iubesc! e ca un ordin”, ni se destainuie Tudor Gheorghe.

 

Este lesne de observat respectul si admiratia omului Tudor Gheorghe pentru poetul ale carui versuri alege sa le transpuna pe muzica, insa publicul trebuie sa cunoasca si faptul ca Adrian Paunescu avea la randul sau un respect extraordinar fata de arta lui Tudor Gheorghe. Paunescu a apreciat valorile neamului, le-a ajutat sa aiba un nume...

 

Va invitam sa descoperiti marturiile artistului Tudor Gheorghe in privinta poeziei si adaptarii acesteia pe muzica, un proces ce necesita rabdare si talent, pentru a reusi sa patrunda in sufletele spectatorilor.

 

 “Intr-un an, in Cluj, dupa un spectacol, am iesit la o carciuma cu niste prieteni extraordinari, iar intr-un colt era pitit un om care asculta. Pe la ora trei ma cheama si-mi zice "Sezi!”. Ulterior, am aflat ca era profesor. Acesta mi-a spus ca harul pe care il am de a simti muzica poeziei ma va duce la dezastru, pentru ca pot face slagare din poeme. Am spus ca este extraordinar acest lucru...Insa acesta neaga, spunand ca nu e bine, deoarece un poet se simte jignit daca aude intr-o bodega, dupa cateva pahare, cantandu-se, de exemplu, Nichita, Blaga sau Paunescu. Poezia nu trebuie manjita cu zoaiele mediocritatii. Poezia trebuie lasata in culmi, pentru ca oamenii sa urce la ea. De aceea, eu am ramas o punte intre voi si marea poezie”, marturiseste Tudor Gheorghe.


Cum “un geniu cand iubeste, e si mai geniu”, Tudor Gheorge ne sfatuieste din suflet sa nu mai suferim, sa nu mai plangem atat de mult, pentru ca ne asteapta si alte dezamagiri care trebuie simtite si traite din adancul inimii, la randul lor.

 

Bilete online la concertul Tudor Gheorghe

 

Biletele la concert sunt de diverse categorii, dupa cum urmeaza: Categoria VIP - 150 de lei; Categoria I - 130 de lei si Categoria II - 100 lei.

 

Biletele sunt disponibile atat in format fizic, cat si in format electronic si se pot selecta in functie de pozitia dorita in sala.

 

Acesta este un spectacol unic in repertoriul lui Tudor Gheorghe, un spectacol cu iubire si despre iubire, interpretat pe versurile de dragoste scrise de Adrian Paunescu. Nu multi le cunosc, insa multi le vor afla acum, pe ritmurile interpretate de marele artist. Va invitam asadar sa luati parte la un eveniment ce reprezinta nu doar un nou concert Tudor Gheorghe, ci cu adevarat o "Declaratie de dragoste", adresata atat poetului Adrian Paunescu, cat si publicului ce ii apreciaza arta si dedicatia pentru muzica.

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.