Tenori afis 2024

Trei 3 Tenori Italieni - Campulung Muscel

IN LUNA FEMEII

In cea mai fermecatoare luna a anului, cand natura isi reinnoieste viata si ghioceii isi anunta prezenta, ce alta calatorie ar fi mai potrivita decat una muzicala in "Bella Italia", pe acordurile dulci ale canzonetelor napoletane si ale celor mai celebre arii din operele italiene? Imaginati-va gandurile care zboara la tarmurile marilor care imbratiseaza "patria muzicii": Adriatica pe o parte si Mediterana, Tyreniana si Ligurica pe de alta! Si totul se intampla in luna in care celebram FEMEIA - mama, sotie, iubita!

 

Si cine altcineva ar putea sa ne calauzeasca in aceasta calatorie muzicala in ziua femeii decat cei trei tenori italieni care au crescut cantand aceste canzonete si arii celebre inca de mici? Cine ar putea sa le simta, sa le traiasca si sa le interpreteze mai bine decat ei?

 

Din acest motiv, ne-am gandit ca ariile celebre precum "Nessun dorma", "La donna e mobile", sau canzonetele precum "Mamma", "O sole mio", "Santa Lucia", "Funiculi, Funicula" sau "Caruso", doar pentru a mentiona cateva dintre ele, va vor incanta si va vor umple de optimism in primavara care vine!

 

Spectacolul "3 Tenori Italieni" este un omagiu adus marilor tenori José Carreras, Plácido Domingo si Luciano Pavarotti, trei artisti legendari care au cucerit intreaga lume cu vocile si interpretarile lor. Vocile exceptionale ale celor trei tenori invitati, Federico Veltri, Paolo Spagnuolo si Angelo Forte, voci in cel mai pur stil al belcanto-ului italian, ne vor aduce aminte de frumusetea vocilor celor care au pus bazele acestui concept.

 

Invitatii nostri speciali nu vor fi mai prejos! Opera din Roma, Teatrul Scala din Milano, Teatrul Regio din Parma sau Mozarteum din Salzburg sunt doar cateva dintre teatrele de opera de unde provin alti invitati celebri, baritoni si soprane, care vor incerca sa tina piept celor trei tenori italieni!

 

Spectacolul va fi interactiv, condus muzical, asa cum ne-am obisnuit de la Johann Strauss sau, mai recent, de la André Rieu, "cu vioara in mana", de tanarul dirijor si solist violinist Bogdan Costache, un nume deja cunoscut in toate filarmonicile si teatrele de opera din Europa. El va dirija celebra ORCHESTRA DI TEATRO D’OPERA ITALIANA si ORCHESTRA OPEREI VOX, facilitandu-va o noua intalnire cu celebri artisti instrumentisti din Europa si din lume!

 

Publicul va fredona celebrele refrene ale canzonetelor alaturi de frumoasele noastre coriste si va tine ritmul alaturi de balerinii nostri, pentru ca toata lumea sa vibreze si sa traiasca arta la superlativ!

 

Cautati inca un cadou pentru persoana iubita sau pentru cea care v-a dat viata? O invitatie la un asemenea spectacol ar putea fi cadoul perfect!

 

Nu trebuie sa va deplasati pana la marile sali de opera din Italia pentru a asculta voci frumoase ale celor mai celebri tenori italieni, in cel mai pur stil al belcanto-ului italian. Aveti sansa de a face asta in orasul dumneavoastra! Ei vor veni la noi! "IN LUNA FEMEII"!

 

 

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.