Totul normal afis

Totul e foarte normal

Spectacol de teatru participativ pentru copii și părinți

Totul e foarte normal vorbește despre o vârstă a schimbărilor fizice, emoționale și intelectuale, care se petrec la începutul adolescenței.

 

Spectacolul e dedicat părinților și copiilor cu vârste între 11 și 15 ani și încearcă, prin participarea lor activă, să ușureze comunicarea dintre generații, abordând în același timp teme care ne interesează pe toți: cât de importantă e educația sexuală în școli, de unde mai află azi copiii despre corpul lor, cât de înțeleși se simt și câtă nevoie au să comunice despre ceea ce li se întâmplă.

 

Scopul este acela de a stimula dialogul între părinți și adolescenți și de a preveni, pe cât posibil, sentimentele de vinovăție și rușine care însoțesc de multe ori descoperirea identității sexuale.

 

E un spectacol care se bazează pe mărturii ale unor copii de liceu, profesori, părinți, psihologi, preoți legate de introducerea cursurilor de educație sexuală în școli.
E un spectacol ”smart și emoționant” conceput pentru un număr de maximum 40 de părinți și maximum 40 de copii (ideal copii și părinți) care pentru o oră sunt puși față în față, separați de ”o perdea” și sunt încurajați să abordeze acest subiect al educației sexuale.

 

E un spectacol în care se înlătură miturile legate de dezvoltarea sexuală, prejudecățile, tabuurile, fricile, temerile.

Durata spectacolului: 1 oră
Limita de vârstă recomandată: 10+

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.