Totul femei afis

Totul despre femei

Ca urmare a deciziei Comitetului pentru Situații de Urgență, Teatrul Nottara își suspendă reprezentațiile programate până la comunicarea unei decizii privind reluarea activităților instituțiilor de spectacole.

 

de Miro Gavran

Adaptarea: Crina Lință
 
Cu: Crina Lință, Adriana Titieni, Corina Dănilă

Regia: Felix Crainicu

Scenografia: Ioana Colceag

Light&sound design-ul: Alexandru Bibere

Durata: 1h 20 min

Producție a Teatrului Arte dell'Anima


Textul lui Miro Gavran privește femeia realist, cu umor și cu suflet. Spectacolul propus de Teatrul Arte dell’Anima aduce în fața publicului trei actrițe care au acceptat provocarea să ofere nu doar talent și efervescență, ci și o fărâmă din sufletul propriu. Pentru că era singura cale ca fiecare în parte să întrupeze cinci personaje diferite.

Într-un melanj unic, montarea propune o poveste de iubire, una de carieră și una de prietenie, plus un conflict puternic stârnit de trei fetițe la grădiniță. Nu e suficient? Adăugăm o luptă plină de gelozie între respectabilele nanogenare îndrăgostite și imaginea este completă.

 

În urma restricțiilor impuse de ordinul 3146/1544/2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii, ocuparea locurilor în sală se va face în ordinea venirii. Numărul și locul de pe bilet nu vor corespunde cu așezarea în sală.

Mulțumim pentru înțelegere!

BILETE DISPONIBILE
Miercuri, 11 Noiembrie 2020, ora 19:00Teatrul Nottara, Blvd. Gen. Gheorghe Magheru 20, BucurestiSELECTIE BILETE
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.