IMG 23062021 102158 600 x 860 pixel

Toti barbatii mei

  1. Toți bărbații mei

(un spectacol pentru femei și cei care vor să le înțeleagă)
cu Diana Giubernea, regia Mona Gavrilaș


 
 
Creația binecunoscutei echipe Mona Gavrilaș - Diana Giubernea (echipa semnatară a longevivului spectacol ”Monoloagele Vaginului”) - ”Toți bărbații mei” lansează teme de meditație și dă chei inedite de înțelegere a creierului femeiesc.
 
”Toți bărbații mei” este o comedie spumoasă, plasată în decorul urban. În centrul atenției avem o femeie, care nu poate să doarmă din cauza vecinilor de bloc, prea zgomotoși.
 
Situația este absolut normală sau măcar binecunoscută de toată lumea. La fel e și femeia: cel puțin normală. Frământările și monologurile ei, mai mult sau mai puțin interioare, sunt însă pretextul pentru o comedie în care ne regăsim toți, femei și bărbați, cu neîncrederi, întrebări și gânduri secrete.
 
Actrița cameleonică Diana Giubernea (în ”Monoloagele Vaginului interpretează mai mult de zece personaje) intră sub incidența personajului creat de regizoarea Mona Gavrilaș, adică devine o femeie ca o „vioară Stradivarius cu corzile cam întinse, gata să plesnească”.
 
Firește că meditațiile doamnei în cauză se îndreaptă destul de repede spre universul masculin cunoscut sau în curs de cercetare.
 
Un jurnal cu zâmbet al simțurilor, spectacolul ”Toți bărbații mei” analizează cu ironie sau seriozitate experiențe și trăiri umane, predominant feminine.  

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.