Tot ce i minunat in lume afis

Tot ce-i minunat in lume

TOT CE-I MINUNAT IN LUME de Duncan Macmillan si Jonny Donahoe

Succesul piesei „Tot ce-i minunat in lume” („Every Brilliant Thing” – titlul original) a condus la ecranizarea acesteia de catre HBO intr-un spectacol-documentar. Povestea fetitei care incearca sa isi determine mama sa vada lumea prin ochii ei si ajunge sa descopere un milion de motive pentru care viata este minunata se joaca la Unteatru, in cadrul programului Spectacol Musafir.


Sunt lucruri care iti inveselesc viata. Sunt lucruri pur si simplu minunate, pentru care merita sa traiesti.O lista cu tot ce-i minunat in lume. Un reminder pe viata ca bucuria poate fi gasita in lucruri aparent neinsemnate, dar care pot deveni minunate. Depinde din ce perspectiva privesti lumea.


Dupa selectionarea in cadrul Edinburgh Fringe Festival, in 2015, si in cadrul Festivalului National de Teatru (FNT), in 2016, compania romano-britanica VANNER COLLECTIVE lanseaza in Bucuresti cea mai recenta productie teatrala a sa, „Tot ce-i minunat in lume”.

 

cu Denisa Nicolae
regia Nicolae Constantin Tanase
scenografia Adeline Badescu


Spectacolul TOT CE-I MINUNAT IN LUME face parte din campania de awareness asupra depresiei si de destigmatizare la nivelul societatii romanesti pe care VANNER COLLECTIVE a initiat-o in 2017 alaturi de partenerii sai medicali: Asociatia Romana de Psihiatrie si Psihoterapie, Depresiv.ro, Atlas Help si Asociatia Equilibrium, in cadrul unui turneu national co-finantat de AFCN si de catre UNITER, Institutie de utilitate publica, prin fonduri din timbrul teatral.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.