Todes ballet afis

TODES Ballet - #tobecontinued

TODES Ballet, cea mai renumită trupă de dans modern din lume revine în România


Trupa rusească de dans modern și acrobatic, Todes Ballet, revine în România după 8 ani cu cel mai nou spectacol al lor, “#tobecontinued” (“#prodolzheniye”).  Evenimentul va avea loc pe data de 26 martie, la Sala Palatului din București și face parte din turneul internațional de promovare a celui mai non-conformist show de dans marca Alla Duhova.

Coregrafa Alla Duhova, a realizat o nouă capodoperă, conform presei de specialitate, un nou spectacol  uluitor, fermecător și unic. Două ore de perfecțiune a dansului care va evidenția fuziunea dintre artiști și public.

Într-un interviu recent acordat de Alla Duhova  pentru The Global Time aceasta explica succesul de peste 30 de ani a trupei sale, Todes Ballet: „Marca noastră este că nu dansăm pur și simplu în stil art-nouveau, beat funky jazz sau hip-hop așa cum fac majoritatea grupurilor occidentale. Ni se pare mai interesant să combinăm cele mai recente tendințe  de dans modern cu tehnicile de balet clasic rusesc, făcând un fel de colaje ”, a declarat Alla Duhova pentru The Global Time.

De-a lungul timpului Todes a dansat în toată lumea, pe toate continentele, câștigând numeroase premii internaționale. Echipa de dansatori a creat  capodopere în spectacole alături de  cele mai mari nume din showbiz precum Michaal Jackson, Lady Gaga, Ricky Martin, Mariah Carey și mulți alții. „DINAMICĂ… VITALITATE… PERFECȚIUNE… PUTERE… PASIUNE…COREGRAFIE BRILIANTĂ!”, a descris  The  Vegas Sun spectacolele trupe Todes. "Într-o fuziune de balet clasic, dans modern și hip hop, baletul  Allei Duhova este REMARCABIL!”- au completat și jurnaliștii de la Monte Carlo Globe.

Trupa Todes Ballet a fast înființată în anul 1987 prin contopirea singurei trupe feminine de breakdance din fosta URSS, “Experiment”, condusă de Alla Duhova, cu o trupă masculină de dansatori de hiphop din Sankt Petersburg. Numele Todes înseamnă “mortal” și reprezintă un procedeu extrem din patinajul artistic cunoscut ca “spirala morții”. Tânăra trupă s-a mutat la Moscova și în scurt timp a ajuns un fenomen; la începutul anilor 90 erau implicați deja peste 150 de dansatori care evoluau sub îndrumarea Allei Duhova în show-urile Todes Ballet. În 2017, la împlinirea a 30 de ani de activitate, Todes avea peste 100 de școli de dans în toată lumea și peste 45 mii de cursanți. În anul 2011, Alla Duhova a fost decorată de președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, pentru meritele deosebite aduse imaginii țării sale.

În martie 2014 Todes a intrat într-o nouă era, odată cu inaugurarea, în centrul Moscovei, a propriului teatru privat, Teatrul Todes al Allei Duhova. Acest eveniment major a marcat începutul unei noi ere în lumea dansului TODES. La scurt timp după inaugurare, teatrul Todes a fost inclus în lista obiectivelor turistice din Moscova. În prezent la Teatrul Todes se joacă 7 spectacole unice printre care și cel mai nou show, cel care va fi prezentat și în România în luna martie a anului viitor, “#tobecontinued” (“#prodolzheniye”). Acest spectacol este caracterizat  de către Alla Duhova ca fiind neobisnuit, non-standard, o provocare la arta dansului.

Spectatorii români au privilegiul de a fi printre primii din lume care vor putea viziona noul spectacol al dansatorilor TODES, în data de 26 martie la Sala Palatului din București. Sperăm ca și de data aceasta Todes Ballet să reprezinte o atracție pentru publicul bucureștean și nu numai, iar Sala palatului să devină neîncăpătoare pentru spectatori, așa cum s-a întâmplat în urmă cu 8 ani. Vă veți bucura de frumusețea și energia incredibile ale spectacolului! Este o necesitate să fin prezent la Todes Ballet Show!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.