Street food carnival timisoara 2

Timisoara Street Food Carnival

Cel mai mare eveniment street food din Europa ajunge la Timișoara între 10 și 12 mai, la Muzeul Satului Bănățean. Primii artisti confirmati sunt: Morcheeba, Nouvelle Vague, Asian Dub Foundation Sound System, Subcarpati, Golan si multi altii.
The Carnival vine la Timișoara! Food truck-urile tale preferate se adună la Muzeul Satului Bănățean, între 10 și 12 mai, pentru a lua parte la cel mai mare festival gastronomic din Europa într-o locație neașteptată. Bucură-te de un răsfăț culinar căruia nu-i poți rezista, de concerte senzaționale și manifestări cool pentru toți pasionații de street art!


Timp de 3 zile ia parte la o experiență unică, unde 40 de vendori te poartă într-o călătorie gastronomică...la muzeu! Aici ne găsești cu burgeri suculenți, cei mai buni wurști la grătar, sandwich-uri de ținut minte, pulled pork afumat în cuptor, servit în chiflă pufoasă, tacos & burritos ca la mama lor mexicană, paella de pe coasta de est a Spaniei, grills & barbeques și deserturi de nerefuzat. Yummy!


Pentru că mâncarea bună merge neapărat cu muzică de calitate, atmosfera este completă doar cu un playlist pentru toate gusturile. Morcheeba se întoarce pe scena de la The Carnival pentru a da tonul distracției alături de DJ Vadim, Nouvelle Vague, Asian Dub Foundation Sound System, Subcarpați și mulți alții. Așadar, te așteaptă trei zile de neuitat alături de artiști locali, dar și din afară!


Food truck-uri pline ochi cu mâncare, concerte de neuitat și un show garantat! Manifestările street art te invită să trăiești alături de noi vibe-ul de Carnaval și să te bucuri de o experiență street food într-o locație surprinzătoare. Așadar, între 10 și 12 mai ești invitatul nostru special la un adevărat spectacol de culori și senzații!
Taste the Carnival!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.