The date golan afis

The date. with Golan

Sunt cea mai mare trupa de muzica electronica si vin pe 27 aprilie la the date. in cel mai cool concert de pe malul marii.


Alex, Mihai si Ernesto au facut din GOLAN cea mai ascultata trupă de muzica electronica datorita modului in care combina instrumentele live cu setlist-urile pentru ca sunetul eclectic sa nu te lase sa stai o clipa.


Golan with the date. are loc in ultimul weekend din aprilie si aduce la the date. trupa care a cantat in deschidere la Kings of Leon si a fost in turneu cu Parov Stelar.


Hai sa dansam impreuna la petrecerea pe care am pregatit-o special pentru voi la malul marii!

 

Pretul biletului include accesul la concert, petrecere, loc la una dintre dintre mese si bufet finger-food.

 

Mai multe informatii la numarul de telefon 0749.472.687

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.