Thailanda nottara afis

Thailanda

Ca urmare a deciziei Comitetului pentru Situații de Urgență, Teatrul Nottara își suspendă reprezentațiile programate până la comunicarea unei decizii privind reluarea activităților instituțiilor de spectacole.

 

de Dimitris Kechaidis și Eleni Chaviara


În Kifisiá, un cartier înstărit al Atenei, trei femei discută despre iubire și, în special, despre bărbații din viața lor. Pregătite să pornească într-o călătorie în Thailanda pentru a se elibera și a deschide un nou drum în viață, Aleka, Fotini și Maro sunt prinse în propriul trecut, luptându-se cu ele însele, dar și cu ceilalți. Călătoria este continuu amânată, fiindcă în viața lor dramele nu încetează să apară – chemate sau nu. Iar bărbații, deși absenți, își fac simțită prezența în chipuri nebănuite. O comedie despre trei femei în pragul unei crize de nervi, visând la o călătorie ce le va schimba viața.

 

Regia:  Alexandru Jitea


Distribuția:

  • Aleka - Andreea Măcelaru Şofron
  • Fotini - Victoria Cociaş
  • Maro - Cristina Stoica Ivanciuc


Scenografia: Ştefan Caragiu
Muzica: Bogdan Marinescu

Traducerea: Claudiu Sfirschi-Lăudat


Durată: 1h 30min (fara pauza)

Spectacolul se defasoara la Sala Horia Lovinescu.

 

Evenimentul se va desfăşura în conformitate cu prevederile impuse pentru respectarea măsurilor de protecţie împotriva COVID-19. 

 

În urma restricțiilor impuse de ordinul 3146/1544/2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii, ocuparea locurilor în sală se va face în ordinea venirii. Numărul și locul de pe bilet nu vor corespunde cu așezarea în sală. Mulțumim pentru înțelegere!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2021. Toate drepturile rezervate.