Teatru sub luna afis

Teatru sub luna - Final Weekend Pass

Teatru sub luna, singurul festival de teatru independent in aer liber, se afla la a-4-a editie si reuneste sub cerul liber si arzator de iulie atmosfera proaspata a unei piese de teatru bine regizate si incantarea unei seri de jazz sau café-concert, toate frumos conturate cu expozitii de pictura, desen, costume si sculpturi din lemn.


Ultimul weekend al festivalul de teatru urban in aer liber Teatru Sub Luna are loc intre 13 iulie - 15 iulie, de vineri pana duminica, in Gradina Quantic din parcul Grozavesti, situata la 3 minute de metrou.

 

Din aceasta pagina puteti achizitiona un pass de 3 zile pentru weekendul final al festivalului Teatru sub luna la un pret special - EXCLUSIV prin BLT.PROGRAM

13 IULIE
     18:00 OPEN DOORS
     20:15  "Soimul - cea mai dulce poveste de dragoste"  REGIA: Bogdan GAGU
                Distributia: Silvia Gagu, Cristian Mardare, Claudiu Cirtina
                Sinopsis: O fereastra spre lumea anilor trecuti, ca o briza de primavara, combinate ca intr-o poveste cu comicul inocentei si o poveste de iubire plina de emotie si invataturi intre un soldat si o tiganca din Spania, anii 1800, cand tara se afla in razboi. O suita de povestiri despre iubire si despre dragoste ne vor transpune intr-o lume fantastica unde alegoria e ingredientul de baza.
     22:05 Tapinarii - videoproiectie ultimul videoclip


14 IULIE
     18:00 OPEN DOORS
     20:15 STAND-up fara vulgaritate cu MARIUS GHEORGHIU, Tipul ala dezbracat complet, de la Romanii au Talent. Peste 2000 de showuri in 14 ani - Stand up comedy - live! Initiatorul singurului show de stand up comedy FARA VULGARITATE din ROMANIA!
     22:05 BARTER - singura trupa prezenta in toate cele 4 editii ale festivalului.


15 IULIE
     18:00 OPEN DOORS
     18:45 Lansare de carte Editura InDArt
     20:15  "TESTAMENTUL", dupa Marivaux  adaptarea si REGIA: Dan VICTOR
                Distributia: Silvia Gagu, Adriana Gulutanu, Diana Balmus, Eduard Bot, Mihai Hurduc, Sadalsund Dobri si cu participarea discreta a lui Bogdan Gagu
                Sinopsis: Revenim asupra unei vechi dileme: cum impacam dragostea si banii? Ȋn incercarea dezlegarii acestei dileme, fara nici o pretentie de exhaustivitate, sunt aruncate in joc, intr-o confruntare grotesc- clovneásca, trei cupluri - Contesa si Marchizul, Ortansa si Cavalerul, Lizeta si Lepin, in cautarea rezolvarii unei clauze testamentare, sub privirea buimacita a unui valet surdo-mut - licenta artistica a conceptiei noastre - in care se fac clar auzite augmentarea cererilor feminine pe fondul cruzimii relatiilor sociale intr-o lume  in care marele zeu este banul.
     22:05 CONCERT ACUSTIC TBA


Locurile la masa nu pot fi rezervate.
Acestea vor fi alocate in ordinea sosirii la eveniment.BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.