Fest afis

Teatru sub luna - abonament

Cea de-a 8-a ediție a festivalului de artă „Teatru sub Lună” va fi organizată în perioada 30 IUNIE – 16 IULIE  a acestui an, într-o nouă locație - Terasa Promenada Mall, deasupra orașului, în aer liber.

 

Peste 100 de artiști vor fi prezenți în ediția din acest an!

 

Teatru, Concerte acustice de jazz, blues, expoziții de pictură, fotografie, expoziție de scenografie și costume, spectacole stradale, happening-uri - muzică, dans, poezie, paradă de costume de epocă, ateliere de teatru pentru adulți și copii, sunt doar câteva dintre activitățile ce vor avea loc în cele 3 săptămâni ale festivalului.

 

Accesul la festival se face începând cu ora 17:00.

 

Piesele de teatru încep la ora 20:15, Concertele acustice la 18:45. Mini-act-showurile sunt programate înainte de concerte pe toată terasa. În pauza dintre concerte și piesele de teatru avem invitați care ne vor încânta cu showuri de improvizație, stand-up, improvizație muzicală și multe altele. Expoziția de pictură și fotografie este curatoriată de Bogdan Ionescu.  Actorii Teatrului InDArt  împart cu voi playlisturile personale, o șansă în plus de a intra în intimitatea actorilor, de a descoperi ce muzică ascultă în timpul lor liber.  

 

Mai mulți artiști vor fi anunțați curând.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.